IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2018, 14:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte asla yalnız gidemeyeceğiniz yerler




1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Poveglia Adası – Venice: İtalya 1800’lü yıllarda vebalılara ev sahipliği yapan bir ada. Bu adanın vebalıları tedavi etmek için değil, daha çok sürgün etmek için kullanıldığını da belirtelim. Buradaki ölümlere dayanamayan bazı doktorların adada bulunan kuleden atlayıp burayı lanetlediğine inanılıyor.

2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Doğu Eyalet Hapishanesi- Philadelphia: ABD 1940 ile 1970 yılları arasında bu hapishanede farklı sebeplerden ötürü yaklaşık 1200 mahkum ölmüş. 1970 sonrası hayaletler görüldüğü gerekçesiyle kapatılan bu hapishane “huzura erememiş ruhların vatanı” olarak nitelendiriliyor.

3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hoia Baciu Ormanı – Napoca: Romanya “Perili Orman” diye de bilinen Hoia Baciu Ormanı’nı giden ziyaretçilerin birçoğu, oradayken “bir şeyler tarafından” izlendikleri duygusuna kapılıyormuş. Bölgede yaşayanların inandığı şehir efsanesine göre de bu ormana giren geri dönemezmiş.

4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Stanley Oteli – Kolorado: ABD Cinnet filminin esinlendiği otelde kalmak ister misiniz? Otelin eski sahipleri F.O. ve Flora Sanley’in hala odaları gezdiğine ve hatta görüntülerinin kamera kayıtlarına yansıdığı öne sürülüyor.


5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Loftus Hall – Wexford: İrlanda Önceden bir malike olarak kullanılan ve sonrasında otele çevrilen Loftus Hall, bölgede yaşayan yerliler tarafından “Şeytanın uyuduğu yer” olarak nitelendiriliyor.

6 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bobby Mackey’s – Wilder: Kentucky, ABD 1850’lerde mezbahane olarak kullanılan bu binanın o yıllar arasında ayrıca Satanist ayinlere ev sahipliği yaptığı biliniyor. Bu ayinler esnasında hayvanların yanı sıra insanlar da kurban olarak kullanılıyormuş. Mezbahanın bodrumda cehenneme açılan bir kapı olduğu da inanışlar arasında.

7 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Preston Kalesi – Ione: Kaliforniya, ABD İlk bakışta kalınabilecek çok güzel bir yere benzeyen Preston Kalesi, 1890’larda erkek çocuklar için ıslahevi olarak kullanılmış. Burayı ziyaret edenler, kapıların kendi kendine çarptığı ve birilerinin onlara dokunduğunu ileri sürüyorlar.

8 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Villisca Axe Cinayet Evi – Villisca: Iowa, ABD Bu evde 1962 yılında 6 çocuk ve 2 yetişkinin ölü bedenleri yataklarında bulunmuş. Bu cinayetleri kimin işlediği hala gizemini korurken, bölgede yaşayanlar evden bazı gecelerde çığlık ve ağlayan çocuk sesleri duyduklarını iletiyor.


9 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Edinburgh Mahzenleri – Edinburgh: İskoçya Bu mahzen 1700’lü yıllarda sorgu merkezi olarak kullanılmış. Bu işlevinin yanında bu mahzenin bazı bölümlerinin seri katiller üzerinde deney yapmak için kullanıldığı da biliniyor. Burayı ziyaret edenler de sorgulara ait konuşmalar duyduklarını ve bazen birisinin kollarını sıktığını hissettiklerini iletiyor.

10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dammasch Hastanesi- Wilsonville: Oregon Akıl hastalarının tedavi edildiği bu hastanede, tedaviye cevap vermeyen hastalar yalnız bırakılıyormuş. Boşaltıldıktan sonra meraklıların gizlice girdiği hastanede yeni oluşmuş ayak izleri gördüklerine, anahtar sesleri ve diyafonlardan gelen garip sesler duyduklarına dair efsaneler var.

11 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Lemp Mansion – St.Louis: 1900’lerin başında Lemp ailesine ait bireyler bu evde teker teker ölmeye başlamış. İntihar, kalp krizi gibi değişik sebeplerle gelen bu ölümler evi lanetlemek için bölgede yaşayanlara yetmiş.

12 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bekar Koru Mezarlığı – Bremen: Illinois Satanistlerin sürekli ayin yapıp ve mezarları tahrip ettiğinden dolayı bu mezarlıkta hayaletlerin geceleri adeta bir “bekçi” gibi devriye gezdiklerine inanılıyor.


13 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Banff Springs Hotel – Alberta: Kanada 1975’te “burayı lanetleyeceğim” dedikten sonra ölen bir bellboyun (valiz taşıyıcısı), dediğini yaptığına inanılıyor. Konaklayan misafirler, odalarına döndüklerinde valizlerinin düştüğü ve ana balo solununda geceleri bir gelinin dans ettiğini gördüklerini iletiyor.

14 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Myrtles Çiftliği – St.Fransciville: Louisiana Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler lanetli evlerinden biri olan Myrtles Çiftliği’ndeki hayaletin köle bir kız olduğu inanılıyor. Burayı garip kılan durum ise bu hayaletin fotoğrafının 1992’de evi araştıran National Geographic ekibi tarafından çekilmiş olması.

15 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Gidenin Dönmediği Mağara – Havran: Bu mağaranın etrafında ve içerisinde insan kemikleri olduğu iddia ediliyor. Ayrıca bu mağaraya giren koyun ve koyunun peşinden giden çoban olursa onlar da geri gelmiyormuş. Bazı köylülere göre mağaranın içinde “canavar” diye nitelendirilen garip bir yaratık varmış.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Aralık 2018, 15:10   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte asla yalnız gidemeyeceğiniz yerler




heheh çok korktum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
italya, philadelphia, stanley oteli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Asla Evlenilmeyecek 10 Erkek Lcia Ah Erkekler 0 28 Kasım 2014 19:53
Yalta Nerede, Yalta Tarihi Yerler, Yalta Gezilecek Yerler (Resimli) Violent Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 06 Şubat 2014 20:07
Erkekler Bayanları Asla Anlamaz. İşte İspatı... Kralice Ah Erkekler 13 13 Mayıs 2008 22:25