IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/)
-   -   ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/1016296-abdde-saglik-sistemine-siber-saldiri-servis-odalari-kapandi.html)

İpek- 05 Ağustos 2023 00:08

ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı
 
ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ABD’nin California, Texas, Connecticut, Rhode Island, Pensilvanya eyaletlerindeki hastanelere düzenlenen siber saldırı sonucu sağlık hizmetleri kesintiye uğradı.


04.08.2023
Haber Kaynağı: İHA


ABD’nin Texas, Connecticut, Rhode Island, Pensilvanya eyaletlerinde bulunan birçok hastaneye siber saldırı düzenlendi. Hastanelerdeki bilgisayar sistemleri siber saldırı nedeniyle bazı servis odalarının kapanmasını ve ambulansların yönünü değiştirmesine yol açtı. Siber güvenlik ekipleri sorunu çözmek için çalışmalara başlarken birçok kişi sağlık hizmetinden mahrum kaldı. Birçok hasta tedavi için başka hastanelere yönlendirildi.

ABD merkezli ve siber saldırıdan etkilenen sağlık merkezi Prospect Medikal Holding'den yapılan açıklamada, “Siber saldırıyı öğrendikten sonra sistemlerimizi korumak için çevrimdışı duruma getirdik ve siber güvenlik uzmanlarının yardımıyla bir soruşturma başlattık. Araştırmamız devam ederken, mümkün olan en kısa sürede normal operasyonlara dönmek için özenle çalışıyor ve hastalarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz.” denildi.


Alıntılar
CNN
TÜRK

Feronia 05 Ağustos 2023 14:35

Cevap: ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı
 
Bu siber saldirilari burda da cogaldi, telecomlar, kredi sirketleri, alis veris siteleri.. hatta gecen buyuk hukuk sirketi ve devlet sitesi de hacklenmisti.
Cogaldi.. ve dikkat cekici.

Dedecan61 05 Ağustos 2023 14:39

Cevap: ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı
 
Artık siber saldırı bu devirde o kadar kolayki.. Daha İlk mektebe başlamayan okuma yazma öğrenmeden bu işleri öğreniyor bile =)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net