IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/)
-   -   ABD Polonya'da bulunan asker sayısını artırıyor (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/824956-abd-polonyada-bulunan-asker-sayisini-artiriyor.html)

ZaLim 13 Haziran 2019 00:37

ABD Polonya'da bulunan asker sayısını artırıyor
 
ABD Başkanı Donald Trump, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda iki ülke arasında savunma ve ticaret temelli işbirliğini güçlendirme anlaşması yaptı. Buna göre ABD Polonya'daki asker sayısını artıracak.

ABD, Avrupa topraklarındaki askeri gücünü artırmak için bir yandan silah ve mühimmat satışını artırarak devam ettiriyor, diğer yandan ise NATO görevi maksadıyla bu topraklarda bulunan asker sayısını artırıyor.

O ülkelerden biri de Polonya.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI
Beyaz Saray’da kabul ettiği Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile ortak basın toplantısı düzenleyen ABD’ Başkanı Donald Trump, iki ülke arasında savunma ve ticaret alanındaki işbirliğini güçlendirecek anlaşmalara imza attıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Duda ile NATO kapsamında Polonya’da görev yapan ABD askerlerine bin askerin daha eklenmesini kararlaştırdıklarını ifade eden Trump, Amerikan birliklerinin ihtiyaç duyduğu altyapının maliyetini ise Polonya’nın üstleneceğini duyurdu.

ensonhaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net