IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Bill Gates, koronavirüs aşısı için tarih verdi (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/866365-bill-gates-koronavirus-asisi-icin-tarih-verdi.html)

GeN 20 Nisan 2020 09:03

Bill Gates, koronavirüs aşısı için tarih verdi
 
Microsoft'un kurucusu Bill Gates, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı gelecek yıl sonuna kadar bir aşı bulunacağına ilişkin iyimser olduğunu dile getirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gates, koronavirüsle mücadeleye destek amacıyla düzenlenen bir etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Bill Gates, “Şu anda desteklediğimiz çok sayıda aşı adayı var. Gelecek yılın sonunda bir tanesinin başarılı olacağı konusunda iyimserim. Bunun dünyadaki herkese ulaştığından emin olmalıyız” diyerek, bulunan aşının sadece ABD’dekileri değil tüm dünyadaki herkesi koruyacağını belirtti.

Bazı kesimlerce "Virüsü çıkarmakla suçlanan Bill Gates'in her fırsatta Koronavirüs ve özellikle 'AŞI' ile ilgili açıklamalar yapması kamuoyunda onunla ilgili soruların artmasına yol açıyor.

Bill Gates 2015 yılında bir programda yaptığı açıklamada önümüzdeki yıllarda milyonları öldürecek virüslerin ortaya çıkacağı kehanetinde(!) bulunmuştu. Wuhan'da başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan kovid 19 virüsünden sonra dikkatlerin yöneldiği Bill Gates bu yöndeki açıklamalarına devam ettiği gibi yakın zamanda "koltuk altına çip taktırdığını" ilan ederek virüslerden korunmanın yolu olarak insanlığı çip takmaya teşvik etmişti,

"Gates- Melinda Vakfı" 2018 yılında yapmış olduğu ID 2020 dijital kimlik projesi çalışmasını basına tanıtmış ve dijital çağın gelmekte olduğunu söyleyarek herkesin dijital kimlik (ÇİP) takacağını belirtmişti.

AftieL 20 Nisan 2020 18:16

Cevap: Bill Gates, koronavirüs aşısı için tarih verdi
 
Bill Gates yılanın başı sensin asıl

Domain 20 Nisan 2020 19:10

Cevap: Bill Gates, koronavirüs aşısı için tarih verdi
 
Minareyi calan kilifini uydurur..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net