IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman hastaneye kaldırıldı (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/939450-cekya-devlet-baskani-milos-zeman-hastaneye-kaldirildi.html)

NurSima 11 Ekim 2021 13:15

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman hastaneye kaldırıldı
 
Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, Prag’daki Askeri Hastane’ye (UVN) kaldırıldı. Zeman'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dün parlamento seçimlerinin yapıldığı Çekya'nın Devlet Başkanı Milos Zeman, bugün Lany’deki konutunda Başbakan Andrej Babis ile kısa süren görüşmesinin ardından ambulansa Prag’daki Askeri Hastane’ye kaldırıldı. Zeman’ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Prag Merkez Askeri Hastane sözcüsü Jitka Zinke, Zeman’ın hastaneye kaldırıldığını doğrularken, sağlık durumu hakkında bilgi vermedi.

EYLÜL AYINDA DA RAHATSIZLANMIŞTI
Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman geçtiğimiz ay, rahatsızlanarak geldiği Askeri Hastane’de yaklaşık bir hafta tedavi olduktan sonra tekrar görevinin başına dönmüştü. Zeman’ın aşırı alkol tüketimine bağlı olarak başta karaciğer rahatsızlıkları ile diyabet, düşük tansiyon ve ileri derecede duyma kaybı gibi hastalıkları bulunuyor.

Kaynak: İHA

ZamaN 11 Ekim 2021 13:16

Cevap: Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman hastaneye kaldırıldı
 
Çekya Halkına geçmiş olsun inşallah salığına kavuşur.a


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk