IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/)
-   -   ABD'de Starbucks'tan çalışanlarına aşı ya da haftalık test şartı (https://www.ircforumlari.net/dunyadan-haberler/954614-abdde-starbuckstan-calisanlarina-asi-ya-da-haftalik-test-sarti.html)

CyBeR 04 Ocak 2022 19:53

ABD'de Starbucks'tan çalışanlarına aşı ya da haftalık test şartı
 
ABD'de Starbucks, 220 bin çalışanından Covid-19 aşısı yaptırıp yaptırmadıklarını bildirmelerini istedi. Aşı yaptırmayan çalışanlar her hafta negatif test sonucu getirmek zorunda kalacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ABD'de Starbucks, çalışanlarına Covid-19'a karşı aşı yaptırmaları ya da her hafta negatif test sonucu göstermeleri zorunluluğu getiriyor.

Kahve devi Starbucks, ABD'deki yaklaşık 220 bin çalışanından Covid-19 aşısı yaptırıp yaptırmadıklarını 10 Ocak'a kadar bildirmelerini istedi.

Starbucks çalışanları aşı yaptırmamaları durumunda her hafta negatif test sonucu getirmek zorunda kalacak.

Starbucks Operasyon Direktörü John Culver, yaptığı açıklamada, bunun salgının yayılmasını önlemeye yönelik önemli bir adım olduğunu ve duruma göre ilave önlemlere başvurabileceklerini ifade etti.

(Alıntı)

Dedecan61 04 Ocak 2022 20:03

Cevap: ABD'de Starbucks'tan çalışanlarına aşı ya da haftalık test şartı
 
Haberler için eline sağlık güncelledim..

Tanem 08 Ocak 2022 15:10

Cevap: ABD'de Starbucks'tan çalışanlarına aşı ya da haftalık test şartı
 
Beyefendi emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk