IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2022, 04:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trump'ın Florida'daki evine FBI baskını: Beyaz Saray'dan açıklama




Trump'ın Florida'daki evine FBI baskını: Beyaz Saray'dan açıklama



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida'daki evinin FBI tarafından basıldığını duyurdu. Baskının, Trump'ın ABD başkanı olduğu sırada Florida'daki evine gizli devlet belgelerini alıp almadığına ilişkin bir soruşturmayla ilgili olduğu açıklandı. Baskın sırasında New York'ta olan Trump, "Böyle bir saldırı ancak bozuk, üçüncü dünya ülkelerinde gerçekleşebilir" dedi. Beyaz Saray'dan baskına ilişkin yapılan açıklamada, Adalet Bakanlığı'nın soruşturmayı bağımsız yürüttüğü vurgulanarak, Biden'ın ve Beyaz Saray'ın söz konusunu baskını medyadan öğrendiği belirtildi.


Trump, 45. ABD Başkanı olarak paylaştığı metinde, aramayı, ulus için karanlık zamanlar olarak niteledi. "Böyle bir saldırı sadece 3. dünya ülkelerinde olur" dedi.

Ajanların evi ablukaya aldığını iddia eden Trump, "Radikal sol, adalet sistemini silaha çevirdi" suçlamasında bulundu.

Daha önce hiç bir ABD Başkanının böyle bir şey yaşamadığını vurgulayan Trump, "Demokratlar 2024'te başkanlık için yarışmamı istemiyor" değerlendirmesinde bulundu.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA
Beyaz Saray'dan Trump'ın evine yapılan FBI baskınına ilişkin açıklama geldi.
Adalet Bakanlığı'nın soruşturmayı bağımsız olarak yürüttüğü vurgulananan açıklamada, Biden'ın ve Beyaz Saray'ın söz konusunu baskını medyadan öğrendiği belirtildi.

TRUMP'IN EVİ NEDEN BASILDI?
FBI ajanlarının mülkünde bulunan bir kasayı kırdığını iddia eden Trump, "İlgili devlet kurumlarıyla yapılan çalışma ve iş birliğinden sonra evime yapılan bu habersiz baskın gerekli veya uygun değildir" değerlendirmesinde bulundu.
Associated Press, konudan bilgisi bulunan kişilere dayanarak, FBI aramasının, Trump'ın Beyaz Saray'daki görevi sırasında Florida'daki ikametgahına gizli kayıtları alıp almadığına ilişkin bir soruşturmayla ilgili olduğunu belirtti.
ABD Başkanı olduğu dönemde Trump'ın erişiminde bulunan 15 kutu belgenin halen iade edilmediği ifade ediliyor.

Federal yasaların, gizli devlet belgelerinin yasalarca belirlenmiş yetkili yerlerden dışarı çıkarılmasını yasakladığı bilgisi paylaşıldı.
FBI'ın baskın yaptığı Trump'ın Florida'daki Mar-A-Lago adlı eviFBI'ın baskın yaptığı Trump'ın Florida'daki Mar-A-Lago adlı evi

"WATERGATE" SKANDALINA BENZETTİ
Diğer taraftan Trump, olayı 1972-1974 yılları arasında Başkan Richard Nixon yönetimi döneminde yaşanan "Watergate" skandalına benzetti.

EKSİK KAYITLAR
Öte yandan, Şubat ayında arşivci David Ferriero, ABD Meclisi milletvekillerine Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresi'nin 2021 boyunca 15 kutu kaydın iadesi hakkında Trump ile iletişim halinde olduğunu söyledi.
Ferriero, o sırada Ulusal Arşivler'in hala bir envanter yürüttüğünü, ancak bazı kutuların "sınıflandırılmış ulusal güvenlik bilgileri olarak işaretlenmiş" öğeler içerdiğini açıkladı.
Trump daha önce bazı kayıtları arşivlere iade etmeyi kabul ettiğini doğrulayarak bunu "sıradan ve rutin bir süreç" olarak nitelendirdi. Ayrıca arşivlerde "hiçbir şey 'bulunmadığını' iddia etti.

Konuya yakın bir kaynak, Nisan ayında yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı'nın Trump'ın Florida mülküne götürdüğü kayıtlara ilişkin erken aşamada bir soruşturma başlattığını söyledi.
Trump'ın gelini Lara Trump ise ABD'nin eski başkanının yalnızca yasal olarak almaya yetkili olduğu hatıraları aldığını öne sürdü.


TRUMP DESTEKÇİLERİ TOPLANDI
Öte yandan, onlarca Trump destekçisi, Mar-a-Lago yakınlarında toplandı. Göstericiler, Trump'ı destelediklerini ve ABD'nin eski başkanı Trump'ın evindeki aramanın Demokrat Parti'nin yeni bir düzmecesi olduğunu öne sürdü.
Trump lehine slohgan atan göstericilerden biri, "Bence bu Trump hakkında aslı olmayan uydurmaların bir yenisi, aynı 6 Ocak'ta olduğu gibi. Trump 6 Ocak'ta yanlış hiçbir şey yapmadı. Trump'ın emirlerini ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi reddettiği için bunlar yaşandı" dedi

ntv

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ağustos 2022, 15:34   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Trump'ın Florida'daki evine FBI baskını: Beyaz Saray'dan açıklama




Bu daha iyi günleri bence...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trump, Beyaz Saray'daki kayıtlarının yayınlanmaması için Yüksek Mahkemeye başvurdu CyBeR Dünyadan Haberler 1 24 Aralık 2021 14:53
Trump’ın Beyaz Saray’daki son gününde kızı Tiffany nişanlandı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 20 Ocak 2021 14:47
Kardashian’ın Beyaz Saray fotoğrafları geri tepti: Aynı Trump’ın sevdiği gibi Chen Dünyadan Haberler 0 25 Haziran 2019 18:44
Trump'a büyük şok! Beyaz Saray'da istifa depremi yaSmin Haber Arşivi 0 23 Mart 2018 09:14
Beyaz Saray'dan flaş açıklama Seth Haber Arşivi 0 20 Eylül 2014 00:53