IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Düşünen Beyinler (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/)
-   -   Naylon Kalplerin Silikon Sevgileri (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/471080-naylon-kalplerin-silikon-sevgileri.html)

Afrodit 08 Nisan 2012 02:10

Naylon Kalplerin Silikon Sevgileri
 
GuzeL'den Güzel Düşünceler...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle hayatımızda büyük bir yer edinen naylon ile plastik her alanda kullanıldığı gibi tıp sektöründe bayağı iddalı olurken, habersizce kalplerimizi de fethettiğine inanıyorum..

İnsan olarak sevgimizden ne kadar emin olduğumuzu düşünsekte bunu karşımızdakine açıkca ve gizlice lanse etmek de zorlandığımız gibi silikonlaşmış sevgiler ortaya çıkıyor. Eski dönemlerde yaşanılmış sevgilere,aşklara ait yazılara,hikayelere baktığımızda ne kadar abartılı da olsa bir saflığı,bir sadeliği,bir içtenliği kendi dünyalarına ilke edinmiş bireyleri bulabiliyoruz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Silikon derken burada(şişirilmiş)sevgilerden bahsediyorum.Abartı ile başlayan Aşklar etrafdaki kişilerinde duymasıyla birlikte bu aşk şişirilen iki dudak arasından çıkmış bir sakız baloncuğu gibi,bir süreliğine naylon kalplere geçici mutluluklar veriyor..

Unutmayalım ki bu hayat bizim hayatımız ne kadar çevre ve canlı dostu olmayan naylon/plastiğe yer vermiş olsak da kalbimizde,sevgimizde yeri olmasın. Naylon kalplerin silikon sevgilerine bağımlı kalmamak dileğiyle sizlerinde bu konuda güzel düşüncelerini,paylaşımlarını bekliyorum..




N999 08 Nisan 2012 02:49

Cevap: Naylon Kalplerin Silikon Sevgileri
 
Alıntı:

GuzeL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041084725)
Silikon derken burada şişirilmiş sevgilerden bahsediyorum. Abartı ile başlayan aşklar etrafdaki kişilerinde duymasıyla birlikte bu aşk şişirilen iki dudak arasından çıkmış bir sakız baloncuğu gibi, bir süreliğine naylon kalplere geçici mutluluklar veriyor...

Başlığıyla birlikte bütünüyle çok güzel bir yazı olmuş, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Çok doğru tespitler...

Tugcem 13 Nisan 2012 16:35

Cevap: Naylon Kalplerin Silikon Sevgileri
 
Kalbinize sağlık, ne güzel ifadeler bunlar...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net