IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Düşünen Beyinler (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/)
-   -   "Ben 19 Mayıs'ta Doğdum" (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/483304-quotben-19-mayista-dogdumquot.html)

efLatun 18 Mayıs 2012 23:44

"Ben 19 Mayıs'ta Doğdum"
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Kurtuluş Savaşı ve milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıkmışlardır.

Milli direnişimizin başladığı bugün Atatürk'ün, Türk ulusunun geleceği gençlere armağanıdır.

Gençlik ve Spor Bayramı 1981 yılından sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmaya başlandı.

Bugün,ulusumuza sahip çıkmak, milli duygularımızı şahlandırmak,Atatürk'e layık gençler olabilmek için dış güçlere karşı olarak birbirimizi yemek yerine birbirimize kenetlenip sımsıkı sarılmamızın zamanıdır.

Atatürk bir sözünde "Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir." demiştir.

Ulu önderimizin ümitlerini kırmamak için kucaklaşma ve Türkiye Cumhuriyeti'ni dünyada hep ilerilere taşıma zamanıdır.

Atamız "Ben 19 Mayıs'ta Doğdum" demiştir.
Doğum günün kutlu olsun Ata'm..


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız Kutlu Olsun..

Envy 18 Mayıs 2012 23:54

Cevap: "Ben 19 Mayıs'ta Doğdum"
 
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
Yarın layığıyla kutlayacağız bayramımızı.

Melodram 19 Mayıs 2012 00:09

Cevap: "Ben 19 Mayıs'ta Doğdum"
 
Ümit ettiği gençliğin içinde bulunduğum için gururluyum. Saygı, sevgi ve büyük bir gururla seni anıyorum Ata'm, bayramımız kutlu olsun. İsterlerse yaptığın her şeyi silsinler, senin sevgin bizim kalbimizde öyle büyük ki, inadına her gün anacağız, yaşatacağız.

glu 19 Mayıs 2012 00:23

Cevap: "Ben 19 Mayıs'ta Doğdum"
 
Az çok bazı şeyleri hatırlayacak kadar kücük oldugum yaşlarda oturdugumuz apartmanda emekli bi komşumuz vardı, önemli bayramlarda takım elbisesini giyer apartmanda her kattakileri sabah erken vakitte uyandırırdı o geldi aklıma, dedigi bir laf vardı aklımdadır "Heycan lazım heycan" baktıgın zaman gerçekten çok haklı her işte heycan ve istek olacak şuan mevcut gençlik kendine atfetdilen bayrama karşı cok duyarsız ve heycansız. Bugun bu bayramları insanlar resmi tatil diye seviyor bu zihniyet devam ettigi sürece de sırf bu yuzden sevecekler bu bayramı. Sıkıcı idareci konuşmalarının oldugu saçma kareografilerinin yapıldıgı anlamsız yürüyüşlerin gerçekleştirildigi bayramlara karşıyım. Eger bu gün Ulusal bagımsızlık yolumuzda önemli bir dönüm noktasıysa ona yakışır şekilde kutlanmalı. Bugun her ilde saçma sapan insanlar çıkıp saçma sapan konuşmalar gerçekleştirecekler madem bu bayram Gençlere atfedilmiş o halde o takım elbiseli, halktan uzak godomanlar yerine ülkenin her yerinde gençlerin ön planda oldugu bayram gibi bayram organizasyonları şenlikleri tertip edilmeli.

Her haliyle bu bayram bir simgedir, yasaklansada, engellensede, yapılmaması istensede bütün bunlar bu simgeyi zedelemez ve zedelememelide, eger gençler kendilerine bırakılan miras konusunda bilgilenirlerse bu bayrama daha saglam sarılacaklardır muhakkak. Özgürlükle, Şevkle, Heycanla Şenlik havasında geçmesini dilerim bu önemli bayramımızın..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net