IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
AngeL
AngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Post Onun benden haberi var mı?
Yazan; AngeL 15 Ekim 2013, 20:16

Yakalanmanın hazzı mı, vicdanın mı bilmiyorum ama erkekler çoğunlukla, aldatıldığı kişi hakkında bir şeyler duymuş oluyor.



Havaların aniden değişme-sinden midir nedir, bu aralar kimle karşılaşsam aldatıldığını anlatıyor. Üstelik orantıya vurursam aldatılanlar çoğunlukla erkekler. Zaten böyle bir efsane var, “kadınlar daha çok aldatır; erkek salak yakalanır” falan filan gibisinden. Bunu ne zaman duysam, ee hadi oradan yapardım. Bu aralar o kadar çok hikâye duydum ki rolleri değişmeye başladığımıza ikna bile oldum neredeyse. Tabii bir tek farkla: Kadınlar aldatıldığı zaman onları yaralayan, adamın başka biriyle yatması değil; kadına âşık olması, ona gösterdiği ilgi. Erkeklerin en kızgın olduğu noktaysa seks. Genel olarak ortak düşünce, “Başkasına âşık olabilir, senelerdir beraberdik, birine ilgi duyması çok normal. Ama bu ilginin karşılık bulup, yatakta sonuçlanması affedilemez.” Kadınlarınsa ben de dahil olmak üzere tabii ki, olayın sevişmeye giden noktası önemli. Ona nasıl baktı, ne dedi, telefonunu nasıl aldı, sürekli yazışıyorlar mıydı, kızın benden haberi var mı? Onu etkilemek için ne yaptı, hangi cümleleri kurdu, bana harcayacağı zamanı nasıl ona harcadı. Arkadaşları biliyor muydu, rezil oldum mu, onları gören var mıydı? En son düşündüğümüz şey, ‘haa bi de seks yapmışlar’ oluyor, ona gelene kadar o kadar çok şeye üzülüyoruz ki ohoooo... Nasıl anlamışlar, neler olmuş gibisinden anlattıkları şeyleri toparladım. İnşallah hiç işimize yaramaz ama yine de bir köşede kalsa iyi olur.
Tabii ki ilk olayımız telefon. Kurcalamaktan bahsetmiyorum, telefonu masaya ters çevirip koymaya başladıysa kıllanmak gerek sanırım. Ya da telefonla konuşurken çıt çıt taraftan sesi kısmaya başladıysa. Telefonun çaldığını fark ettiği halde açmayıp, on dakika sonra tuvalete telefonuyla gidiyorsa. Zaten sağlıklı bir insan neden tuvalete telefonuyla gider. Pis bir kere, bir elinde telefon diğerinde neyse işte...
Erkekler aldattığı zaman sevgilisine çok daha iyi davranıyormuş ama kadınlar öyle değil. Zaten kadın, aldatma raddesine geldiyse o ilişkiyi bitirmeyi de göze almıştır. Vicdanını rahatlatmak için tam tersi adam ne yapsa gözüne batar. Sinirlidir, öfkelidir. Daha çok kavga çıkartır, daha az tahammülü vardır.
İçine kapanma, konuşmak istememe de en büyük belirtilerden birisiymiş meğer. Ama yani adam depresyona girdiyse de oturup, “Sen niye sessizsin, Allah senin belanı versin” diye dalmak hoş olmaz. Bir arkadaşım, gün içinde yaptığı şeyleri daha az anlatınca şüphelenmeye başlamış. “Eskiden ayrıntı verirdi, sonraları ise o ayrıntılar ‘gittik işte ya’ olayına dönünce ilk kıvılcım oradan çıktı” demişti. Kadınları belki buradan anlayabiliriz de erkekler için biraz zor. Adam uzaya gitse, bütün galaksiyi gezse, 10 sene sonra dönse, ‘yani yıldızlar falan var işte neyini anlatayım’ diyecektir.
Sosyal ağ hesapları, başımıza bela hesaplar. Allah’tan Facebook eski popülerliğini yitirdi de biraz daha kafalar rahat. Sabahlara kadar onun eski sevgilisini bul, bunun yenisini bul; eskinin yenisini bul, o kız niye onu beğendi, o iletiyi kime yazdı, onu neden ekledi olayı biraz daha azaldı. İşte bu hesap karıştırma, şifre isteme durumu mesela kadınlara özgü gibi bir olaymış gibi dursa da erkekler daha dikkatli olmalı. “Aramız çok iyi, aylardır belki kavga bile etmemişiz. Bir bakıyorum kızın Twitter’a yazdıklarına. Aşk acısından ölüyor, birilerine laf sokmaya çalışıyor. Ama o biri ben değilim. Sorunca da vayy sen çok büyütüyorsun bu olayı.” Bi bakmak lazım aslında beraber yaşadığınız hayatla farklı doğrultu da mı hisleri var diye.
Erkekler diğer kadından genelde hiç bahsetmezler. Varlığından bile haberin olmaz çoğu zaman. Aldatıldığını da zaten adamdan değil, diğer kadının kendini gösterme çabası sayesinde öğrenirsin. Kadınlar öyle değil ama bütün delilleri yok etseler bile diğer adamı ağızlarından düşürmezler. “O öyle iyi biri, ay o adam kardeşim gibi ama çok mert adam. Bugün şeyle beraber işte konuşuyorduk.” Garip bir haz sanırım, yakalanmanın hazzı mı, vicdanın mı bilmiyorum ama erkekler çoğunlukla, aldatıldığı kişi hakkında bir şeyler duymuş oluyor.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 285 Yorumlar 0
Toplam Yorum 0

Yorumlar

Cevapla

Etiketler
benden, haberi, , onun, var


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Makale Seçenekleri
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
Ozan'dan evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi PassioN Haber Arşivi 0 13 Şubat 2012 21:36
Yılın İlk Zam Haberi Benden Olsun. Hepimize hayırlı zamlar.. ;) Lucifer Haber Arşivi 1 02 Ocak 2012 09:48
Kırıldım Aşk'a Ama Onun Haberi Yok Su Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Ekim 2010 15:48
21 Temmuz 2010 Çarşamba, Günün Şiiri Kırıldım Aşka Ama Onun Haberi Yok Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Temmuz 2010 13:50