IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 4 Post By MariaPuder

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
MariaPuder
MariaPuder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Ben Seni Ana Avrat Dümdüz Sevdim
Yazan; MariaPuder 13 Mart 2018, 02:24

Adı çok afili bir birahane’nin sandalyesinde oturuyordu. Yanında kadını da vardı. Kadının kafasına çakmak fırlattım. Kadını bana sövmeye kalkınca. Oda arkasından geldi. Kadını bana bağırdı. Sonra bana vurmaya kalktı ki -kadınını tuttu. Kadını kararlıydı bana vuracaktı. Vurdu. Masaya döndüm ve tek hamlede kaldırdığım bardağın dibine vurdum. Ona vuramadım. Gözlerimi doldurdum. Sonra yanımdaki adam ona vurdu. Oda yanımdaki adama.
Böyle bir şey olmadı. Sigara kullanmıyordum. Çakmağım yoktu. Böyle olsun ister miydim?
bilmiyorum.

Kafam o kadar boş ki. Şimdi oradaki boşluğa ne koysam yapışır kalır diye korkuyorum. Demin bir adam gördüm. Gördüm dediysem sanal ortamda. Son günlerde gündüzleri uyuyup geceleri asosyaller gibi nette sabahlıyorum. Adam görmekte pek mümkün olmuyor. Sana benzeyenler hariç ilgimi de çekmiyorlar artık. Her neyse konu bu değildi. Adamın ağzı yüzü sana benziyordu. Sigara gibi kokuyordu. Ama saçları seninkiler kadar güzel değildi. Allah adamların kaşlarını gözlerini kirpiklerini bizimkilerden daha güzel yaratmıştı. Mahsus yapmıştı bunu.

-saçmalama. dedi Aslı
-senden benden daha güzel bakıyorlar yalan mı? dedim.
-doğru ya bende kadınlık bilmiyormuşum.. dedi Merve.

Sustuk.

Biri kafalarımızı birbirine tokuştursa dünyanın güzel bir yer olduğuna inanabilirdik o gece. Arka masalarda sevgililer vardı birbirlerini sevmeyen. Hayır önyargılı biri değilim. Birbirlerini sevmiyorlardı. Çoğu çocuktu. Yüzlerini göremedim. Yanlarındaki kızın boynuna gömülmüştü çoğu. Nefesleri yüzüme çarpıyordu. Fısıltılar birbirine karışıyordu. Bangır bangır bakkal müziği çalıyordu. Durduğumuz yerdeki her şey sevişmek için vardı. Yer döşemelerinin siyah beyaz dilimleri ve barın önündeki beyaz dilimin üzerine siyah uzun bacaklı bar taburesinin otutturulmasının başka bir açıklaması olamazdı. Şişelerin dizilişi, dudaklarını hafifçe aralayan insanların ağızlarından çıkan sigara dumanının havaya yükselip dağılması. Arabaların cadde üzerindeki seyiri. Şehrin ortasında yanan lanbanın dönerken ışığın gölgesine saklı egzos ve toz haleleri…
Demem o ki dünya çok seksi bir yer. Hatları öyle yuvarlak ki. Beni yargılamadan önce bir de siz altınıza alın bakın bu saçmalıklar diyarına. gerçekçi olmanın manası yoktu. Hiç yoktu hemde.
İliklerden hep nefret edişim bu yüzdendi belki. Gerçektiler senden, benden.

Ne var biliyor musun? aşk kelimeleriyle değil, küfürle geliyorum. Bu da beni eşsiz bir tanrıça değil arsız bir sürtük yapıyor. Olsun. Netice değişmiyor. Aşkın ve masumiyetin yitirilişini konuşmanın manası var mı hala. Rol kesmek yerine racon keserim seni düzen düzene.

Çünkü ben
seni ana avrat dümdüz sevdim.


Çünkü ben
her şeyimi iyi biriyken kaybettim.

çt.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 345 Yorumlar 0
Toplam Yorum 0

Yorumlar

Cevapla

Etiketler
ana, avrat, ben, dümdüz, seni, sevdim


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben seni sevdim mi? Sevdim Tanem Amatör Şairler 0 06 Şubat 2018 16:11
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Luthien Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Eylül 2014 18:22
Avrat var ev yapar avrat var ev yıkar atasözünün anlamı Violent Atasözleri ve Deyimler 0 24 Nisan 2014 20:09
Çünkü ben seni açık saçık sevdim, ayan beyan sevdim ve ulu orta - Roz Manaz. Nava Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 24 Ağustos 2012 18:30