IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

9Beğeni(ler)
  • 3 Post By HerakLes
  • 2 Post By esekherif
  • 2 Post By Chelt
  • 1 Post By huri
  • 1 Post By huri

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimiçi
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Abla
Yazan; HerakLes 20 Mart 2018, 11:55

bırak hayatın sillesini; gompile dekmiğini zumzuğunu apçakisini yemiş bu biraderin, bunu da gördü, bunu da yaşadı. yaşamakla kalmadı şu an anlatıyor bile:

lise son sınıfın ilk günlerindeyiz abi; bi gün edebiyat hocası, okullar arasında düzenlenen yarışmaya katılacak olan bi tiyatro oyununda oynamamı istedi, ilk başlarda g** m** kırdıysam da derslere neyi girmeyiz hesabı kabul ettim.

fakat bana b** gibi bir rol düşmüştü: yaşlı, babacan, yardımsever bir işadamı. üstelik kullandığı malzemeler oyuncu kızların şahsi eşyaları olan makyaj ekibi, kısıtlı imkanlarla süper iş çıkardı; saçıma aklar yağsın diye fondöten mi dökmediler, benzim solsun diye pudra mı çalmadılar, gözlerimin altı morarsın diye kalem sürüp parmaklarıyla mı dağıtmadılar... lan aynaya bi baktım, iğrenç bi yaşlı olmuşum, ne babacanı yardımseveri? baba olsa reddedersin, dede olsa kapıdan sokmazsın, huysuz itin biri. bi de fotoğrafımı çektiler hatıra olsun diye, yemin ediyorum fotoğrafta dişlerim de yeşil. yeşil abi. çaktırmadan ağzımı söküp takma diş mi taktılar naptılarsa herifler beni maddi manevi yaşlandırdı. rengarengim. tip itibariyle ota b*** kalp spazmı geçiren bi herifim. hemen yıllanmış tiyatrocu tribine girdim, "dostlarım... sahnede ölmek, evet sahnede ölmek istiyorum... alkışlar... siz de duyuyor musunuz?"

prova hesabı okulda milletin önünde iki kere oynadık oyunu (düşünsene olm, "la almayın diyom ossurduğumun cekedinden sigaramı ya. akşama kalmıyo at ağızlı!" diye bağırdığın heriflerin önünde "mümtaz? eğer kızımı üzecek olursan korkarım karşında beni bulacağını bildirmek zorunda kalacağım." diye kapçık ağızlı ihtiyar rolü kesmek durumundasın. nasıl bir malzeme verdiysek 15 sene oldu halen mevzunun billurunu geçiyor deyyuslar). sonra da yarışma jürisinin önünde oynamak üzere büyük kolej'e gittik. oyunun başlamasına saatler vardı ve heyecandan olacak bi anda sesim kısılıverdi. koştum hocaya napıcaz s***** hesabı; kadın gayet soğukkanlıydı:

- güzellik! haydi kantine git ve kendine bir adaçayı ısmarla! (hangi kitaptan fırladın sen?)

gittim kantine, çayı beklerken iki tane kız yaklaştı yanıma:

- merhaba.
- ha? hımeraba.
- tiyatro için geldiniz di mi siz?
- ııaaa hıhı evet. siz de izlicek misiniz?
- evet izlicez.
- ne oynuyosun sen, rolün ne yani?
- heheh... eee ben bir işadamıyım. evet. zengin bir... işadamıyım ben...
- hihih
- bu arada adım HerakLes.
- fulya.
- ezgi ben de. oyundan sonra burada mısınız?
- biz mi? biz burdayız. ben burdayız biz.
- tamam ama bizim sınıfa gitmemiz lazım şimdi, sonra görüşürüz.

kız arkadaşımdan ayrılmışım, abazanlık had safhada, çılgına döndüm, sevinçten topuğum g***** dövüyor.

koştum kulise, oturduk oyun saatini bekliyoruz. makyaj neyi tamamlandı, yine güzelce nursuz ihtiyara çevirdiler beni, millet repliğini ezberlemeye çalışıyor falan, gergin bi ortam. bi iki saat sonra oyun başladı ve benim sahnede ilk görünme vaktim geldi çattı. seyirciye ilk görünüşüm şu şekilde olacak:

sahnenin ortasında bi sekreter kız masada oturuyor, ben giriyorum; tam o esnada masadaki telefon çalıyor, sekreter telefonda birine dertlerini anlatırken, ben arkada el cepte acıyarak izliyorum, sonra "konuştuklarını duydum" diye lafa girerek yardım falan edeceğimi söylüyorum.

bir de teybe kaydettikleri bir telefon zili sesi var, ben sahneye girer girmez arka tarafta play'e basacaklar, zil sesi duyulduktan sonra sekreter telefonu açacak. hadise bu. son derece basit. haldır huldur girdim sahneye, bekle bekle telefon melefon çaldığı yok, el cepte karıyı izliyorum. saniyeler geçti hala telefon efekti yok. görüntü itibariyle babacan bi adamdan ziyade, sekreterini şehvetle sinsi sinsi izleyen, bi yandan cepten cepten zekeriyasını sıvazlayan sapık bi moruğu canlandırıyorum adeta. tip zaten kafadan ofsayt.

bizim sekreter baktı telefon efektinin geleceği yok ağzıyla "zırrrr" sesi çıkardı, lan beni bi gülme aldı. yarışmaymış, oyunmuş, takım bilinciymiş lolliğimde değil, gak gak gülüyorum. sonra kız telefonla konuşmasını bitirdi, yaklaştım yanına "konuştuklarını dinledim güzel kızım" diyerek iki akıl verdim, yardımcı olacağımı falan söyledim. şimdi, bu sahnenin sonunda sekreter elimi öpüyor. kıza elimi öptürdüğüm anda arka sıralardan gülüşmeler duydum. bayağı kahkaha attı gencolar hatta. nasıl bi hıyarsam artık, ben de gülerek karşılık verdim. resmen dağıtıp attım tiyatroyu.

oyun bitti, seyirciyi selamladık; hemen koştum kulise, aklımda fulya'yla ezgi'den başka bi bok yok. makyajı sildim, giyindim, koştum dışarı. sahnedeki saçmalamalarım ve o elinin ayarını öptüğümün makyözleri sebep olacak; seyirci koltuklarında bi allah'ın kulu yok, salonun kapısına bakıyorum yok, okulun içinde koşuyorum yok, millet yaldır ha yaldır servisine binip s***** olup gidiyor, ben milleti çeviriyorum:

- nerede lan? ezgi'yle fulya nerde?
- ya ne diyosun ya? kim ne biliyim ben?
- nerdeler lan onlar? gitmeyin lan. nerde diyorum lan. fulyalardı diyorum oğlum. nerde olum güzel kızlar vardı nereye gittiler lan? fulyaaa... nerdesiniz lan fulyalar? ühühüü

lan ne güzel yeni sevgili yapacağdık diye resmen çöktüm, saçlarıma aklar düştü, gözlerimin altı morardı, rengim sarardı. dişlerim de yeşildir o an muhtemelen. arkadaşımı aradım:

- alo? sina napıyosun?
- napıyım, nerdesin, bitti mi oyun?
- bitti bitti. canım sıkkın oturuyom öyle.
- hayırdır lan noldu?
- buluşak birazdan, anlatırım gelince.
- tamamdır abi. ben de büşra'yla buluşcam şimdi, iyi olcak geldiğin, acayip sıkılıyom karıyla
- iyi peki hadi

ortamların üçüncüsü olmayı dahi kabullenen bir yüzsüze dönüşüvermiştim moral bozukluğundan. buluştuk, benim hadiseyi detaylarıyla anlatmamın üzerine büşra "ben sana bu akşam bi güzellik yapıcam" dedi; bu sözlerin mealini bilahare anlayacaktım. bi yerlerde yiyip içtikten sonra, akşam karı bizi bi club'a götürdü. oturduk yavaştan içiyoruz, büşra bi ara aniden kayboldu. karı piyasada yok. biraz sonra döndüğünde yanında masamıza doğru dört nala kişneyen bir karı getiriyordu. büşra karısı o ortamların kurdu olduğundan bulmuş bi tanıdık getirmiş bizim masaya, benimle tokuşturacak. fakat gelen bildiğin kocaman karı yani, o zamanın parasıyla 23 yaşında olduğunu öğrenecektim; bense, yalnızca 17 yaşındaydım. büşra eğildi, kulağıma fısıldadı: "çaktırma, 23 yaşındasın". kaptı kızı wc'ye götürdü ve anlattığına göre şöyle bir diyalog yaşanmış aralarında:

- nasıl buldun HerakLes'i, yakışıklı çocuk di mi?
- ay bebe bu daha be?
- ya ne bebesi? 23 yaşında o.
- hahadasittktir ennn fazla on dokuzdur bu.

döndüler masaya, karı yanıma oturdu, büşra kızla konuşmam için kaş göz işareti yapınca muhabbete başlamaya karar verdim. fakat yeni tanışılan bir kıza sorulacak en b***** soruyu yöneltiyordum ona: "nerede okuyorsun?" lan sanane?

işin daha da b** tarafı kıza sorarken çok mu heyecan yaptım ne bok yediysem "nerde okuyon?" diye çıkıverdi ağzımdan. hatta tam anlamıyla telaffuzunu vermem gerekirse ağzımdan çıkan soru cümlesi tam olarak "nirde ohoyon?" idi... heheh.

- nirde ohoyon?
- ya bak nerde okuyosun falan bunlar önemli değil. bak, ben erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım ve uzun süreli bi ilişkiydi çok yıprandım. düşünmüyorum yani şu an düşündüğün gibi bişey. hem bırak şimdi bunları gel hadi dans edelim.

sanki az evvel muhabbeti gırtlağına itelenen ben değilmişim gibi bu dans teklifinin üstüne atlıyordum. kız elimden tutup dans pistine götürecekken, tarihe geçen bir hareket yaptım: (bunu yazdığıma da inanamıyorum lan) cebimde neden taşıdığımı şu an bilmediğim bir bereyi çıkardım ve o cehennem sıcağında kafama geçirdim. üstüm başım aynen şöyle: üzerimde ingiltere milli takımı'nın sweatshirt'ü, gtümde 501, ayağımda nike cortez (ki bunları o dönem marka giydiğimi sanarak giyiyordum. gtteki özgüvene bak, sanki bana ferre takım giyiyor) ve kafamda defter kaplamada kullanılan muşamba laciverti bi bere. karı şaşkın ama çaktırmıyor. geçti karşıma ördek gibi kollarını çarparak dans ediyor, ben karıyı etkileyecem diye usher tribindeyim; yemin ediyorum pistte bir dakikadan fazla durmadı.

döndük masaya, geceyi tek kelime etmeden tamamladık. ayrılırken kulağıma eğildi ve "bi daha yaşıtın kızlarla takıl tamam mı?" dedi. son olarak kıza iyi geceler "abla" dediğimi hatırlıyorum.

o gece harbiden çok ağladım. nabayım, ucuzdu o vakitler gözyaşı, harcadım.

Not : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özledin mi beni ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya sen ? ya o malezya'lılar ?
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.

Konu CLasS tarafından (20 Mart 2018 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 837 Yorumlar 6
Toplam Yorum 6

Yorumlar

Alt 20 Mart 2018, 12:12   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




Bilge Hastanesiyle aynı anda etiketledin beni ''Yoğun istek üzerine tüm vucut 12 seans candela lazer epilasyon 1500 yerine 750 ''

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Mart 2018, 12:18   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




Eh işte insanı boyasan da boyamasan da çıkan sonuç hep aynı,

Hayaller Fulya ,

Gerçekler Edirnekapı , Eyüp , sütlüce
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Mayıs 2018, 19:43   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




Tatlım, bunlar senin yazıların mı? Bir yerde bir terslik var gibi, ondan şey ettim.
Ha bu arada özledin mi canımın en bi dış köşesi?

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2018, 03:22   #5
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




huri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tatlım, bunlar senin yazıların mı? Bir yerde bir terslik var gibi, ondan şey ettim.
Ha bu arada özledin mi canımın en bi dış köşesi?

Vay vay vay gelene bak.

__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2018, 11:04   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




HerakLes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vay vay vay gelene bak.

Kim gelmiş ki?

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2018, 12:17   #7
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Abla




huri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kim gelmiş ki?

huri galiba.

__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
abla, edebiyat, tiyatro


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Makale Seçenekleri
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
´´Abla abla abla oper ne demek abla `` ;) System Komik Loglar 5 08 Eylül 2010 19:45