IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Düşünen Beyinler (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/)
-   -   Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir? (https://www.ircforumlari.net/dusunen-beyinler/818156-hayatta-en-cok-guvendiginiz-kisi-kimdir.html)

YaRen 21 Nisan 2019 12:40

Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
Insanın zamanla değerini daha çok anladığı gerçeklerden bir tanesidir güven.. Hayatımızda en çok güvendiğimiz , asla beni yanıltmaz dediğimiz insanlar bile gün gelip güvenimizi sarsabiliyor . Bir daha kimseye güvenmem desek de zaman geçmeden tekrar kendimizi bir başkasına güvenmeye başlarken buluruz. Güven yalnızca kişinin kendi içinde yaşadığı duygulardan ibaret değildir . Dürüstlük , tutarlılık , netlik , yakınlık gibi bir çok kavramı içinde taşır. Güven kişinin karşısındakinden herhangi bir şüphe duymadan inanması demektir. Tüm ilişkilerde samimiyetin güçlenmesi için güven şarttır .

Çevremize baktığımız zaman dürüst gördüğümüz insanların sahtekar, sahtekar olduğunu düşündüğümüz insaların ise güvenilir çıkabildiği bu zamanda "güvenilirlik" gerçekten mumla aranır bir özellik haline geldi. Insanlar aldatılmaya , kaldırılmaya o kadar çok alışmış durumdaki etrafında bulunan herkesten şüphe eder olmuş . Birbirine kazık atan iş ortakları , yıllarca aynı yastığa baş koymuş ve hayat arkadaşı olarak ömür vermiş eşlerin hiç umulmadık hatalar yapması , kardeş gözüyle görülen , her anında yanında olunulan dost görünümlü sahte insanlar , verilen değeri hak etmeyen sevgililer vb. Aslına bakarsak bu dünyada başkaları tarafından en çok kandırılan insanlardır güvenilir olan , çünkü onlar etrafında gördüğü Herkesi kendi gibi düşünürler ..

Günlük yaşantımızda her gün birçok insan ile iletişim halindeyiz. Kimileri ile dertlerimizi , sıkıntılarımızı , heyecanımızı , mutluluğumuzu veya endişemizi paylaşırız . Hayatın verdiği yorgunluğun onlarla azaldığını hissederiz . Güzel bir iletişimi , gerçek dostluğu , kardeşliği , sırdaşlığı ve güven duygusunu onlarla yaşarız . Hayallerimizle , isteklerimizle , beklentilerimizle gerçek Ben oluruz . Değer verdiğimiz , özel hissettiğimiz bu insanlarla dilerim ki hep birlikte güvenli yarınlara ..

Sizin hayatta güveninizi kazanan ve en çok güvendiğiniz , inandığınız kişi kimdir?

runaway3 21 Nisan 2019 12:49

Cevap: Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
Hayatta tek güvendiğim kişi bizaati kendimim çünkü ne yaparsam yapayım acıyı sevinci pişmanlığı kendi içimde çözebiliyorum diğer türlü gerçekten çekilecek çile değil başkalarıyla olan güven imtihanı....

MUSTANK 21 Nisan 2019 13:05

Cevap: Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
Benim hayatımda şartsız koşulsuz tek güvendigim kişi babamdı. Allah mekanını cennet etsin delikanlı adamdı.

nemesis44 21 Nisan 2019 14:38

Cevap: Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
En fazla kendime güvenirim:)

Ebru 21 Nisan 2019 15:06

Cevap: Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
Sadece kendime ve hislerime güveniyorum..

huri 21 Nisan 2019 16:13

Cevap: Hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?
 
Birine güveniyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net