IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

5Beğeni(ler)
  • 5 Post By Not

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2019, 22:27   #1
Çevrimdışı
Not
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayrılık ..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


***
Nadir istisnalar hariç giden sevgili sadece gitmek istediği için gider, terk eder. “Seni seviyorum ama gitmeliyim.”, “İkimiz için ayrılık daha iyi olacağı için gidiyorum.”, “Bunalımdayım kendimi dinlemem, kafamı toplamam gerek.” gibi bahanelere sakın inanmayın ve bu bahanelere

güvenerek kafanızı karıştırmayın, onun bahaneleri için yardım stratejileri geliştirmeyin, beklentiye girmeyin.

Evet sert bir giriş oldu biliyorum, bu haftaki yazı konumuz giden sevgiliyi geri döndürmek DEĞİLfakat içinde kalmış aşk kırıntıları varsa bunları fark etmesini sağlamak ve bu ayrılış sürecini doğru yönetebilmek için yapılmaması gereken 5 kusurlu hareket.

1. Hiç üzülmemiş gibi davranmak: Öncelikle hiç inandırıcı ve saygı uyandıran bir tavır olmayacaktır. Herkes gibi siz de ayrılıktan etkilenebilirsiniz hatta etkilenmelisiniz önemli olan ne kadar üzüldüğünüz değil bu üzüntünün size neler yaptırabildiğidir. Sanılanın aksine karşı tarafı pozitif yönde etkileyecek duruş ne kadar üzülürse üzülsün kendini bırakmayan, toparlanmaya çalışan ve karakter zafiyeti göstermeyen bir duruş olacaktır.

2. Kıskandırmak için sevgili bulmak: İşte yapacağınız en büyük hatalardan biri! Kıskandırmaya çalışırken kendinizde açacağınız daha büyük bir yara olacaktır. Karşı tarafı kıskandırarak geri döndüren örnekler olduğunu biliyorum fakat bu çok kısa süreli bir etki olacaktır ve uzun vadede kıskançlığın yarattığı yıpratıcı etki ile hep yüzünüze vurulacaktır. Ama kendini toparlamak, değiştirmek ve yenilemek işte bu kıskançlık yerine büyük bir farkındalık yaratarak “Ben ne kaçırdım!” hissi yaratabilir.

3. Arkadaş kalmak istemek ve çeşitli bahanelerle iletişime geçmek: Birinin kararını sorgulaması ve sizi özlemesi için temassızlık gerekir. Sizden mahrum kalmalı. Arayıp sormak, buluşmak istemek ve arkadaşız maskesi ile gereksiz iletişim talep etmek tam tersi verdiği ayrılık kararını güçlendirecek, sizi özlemesine engel olacaktır. Tabii bunun ayarı iyi yapılmalıdır, bir yerde karşılaşıldığında, gördüğünüzde elbette selam vermeli arkadaşça sohbet etmelisiniz ama böyle bir ortamı yaratmak için adım atan siz olmamalısınız.

4. Haber almaya çalışmak, haber yollamak, iğnelemek ve hakkında kötü konuşmak: Bu dörtlü kusurlu hareketler listesinde
baş sırada yer alırlar. Haber almaya uğraşmak, irdelemek arkadaşlarını sorguya çekmek sadece ayrılık kararı verdiği için mutlu olmasına neden olacaktır. Ayrıca bu çabalarınız sizden kurtulamıyor hissi vererek iyice boğulmasına neden olacaktır. Arkadaşları ile duymasını istediğiniz bilgileri paylaşmak ona haber yollamak, ilişkiniz ile ilgili negatif olayları ve detayları paylaşmak sadece iyice
soğumasına ve gözündeki değerinizin düşmesine neden olacaktır. Yapılması gereken bunların tam aksine konuyu açan insanlara, bu konuda konuşmak istemediğinizi belirtmek, onun hakkında kötü konuşanları susturmak, ilişkiyle ilgili detay vermemektir. Unutmayın en büyük sitem, sitem etmemektir. Sizdeki bu seviyeli ilgisizlik mutlaka dikkatini çekecek ve o sizinle ilgilenmeye başlayacaktır. Birini kendinizden mahrum bırakmak için onunla ilgili iyi kötü tüm düşünce ve beklentilerden uzaklaşmak gerekir.

5. Tekrar birlikte olmak istemek, ‘Sensiz olamıyorum’ diye yalvarmak: Ayrılıklarda bu söylemlerin tam tersini, sevgiliye onsuz da olabileceğinizi göstermeniz gerekir. İlişkilerde herkes güçlü karakterlere ve gururlu davranışlara hayran olur. Onsuz da yaşayabileceğinizi, acı çekseniz de ayakta durabileceğinizi göstermeniz gerekir. Bunu sadece göstermek değil, gerçekten böyle hissetmeniz gerekmektedir. Karşı taraf sizi seviyor ve dönmeye niyetli bile olsa bu tür yalvarmalar onu sizden iyice uzaklaştıracaktır. Çok sık belirttiğim gibi gururlu bir duruş biten bir aşkı bile tekrar alevlendirebilir.

Alıntı

__________________
𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐

Konu SimHa tarafından (26 Mayıs 2019 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayrılık acısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılık Ölüm, Sevda Ayrılık Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 29 Ağustos 2013 11:04
Ayrılık Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 17 Mart 2012 14:46
Ayrılık .. SweetLand Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Eylül 2008 09:37
Ayrılık Dilara Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Ağustos 2008 15:50