MuĞla mutfaĞi MUĞLA MUTFAĞI Muğla'nın yöresel yemekleri şöyle sarılanabilir: Çorbalar :Tarhana, Ara, Dutmeç Et ve Balıklar: Çopur, Et Terbiyelisi, Döş Dolması, Büryan, Balıklen, Karın kumbar dolması Sebzeler: Çıntar Kavurması, Ot Ekşilemesi, Galli Patlıcan, Ebegümeci Kavurması, Börülce Kavurması, Teltorlu Börülce Hamur İşleri-Tatlılar: Keşkek, Saç Böreği, Yalankı, Zerde, Katmer, Badem ve cevizli sucuk, Üzüm köftesi, Ballı Kabak Reçel ve Şuruplar: Bestel, Üzüm, Patlıcan, Dülek Reçeli, Gül Suyu Yöresel olarak evlerde pişirilen ve hazırlanan yemeklerin bazıları Muğla merkezindeki restoranlarda bulunur.. Ev yemeği olarak Yöresel yemeklerimizin tadına Şadırvan yakınında bulunan Ömer’in Yeri, Köfteci Kemal ve diğer lokantalarda varabilirsiniz. Balık yemek isteyenler, Kışla Parkı içindeki Lokantaya gitmeli |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net