IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Eggdrop, NeoStats, BNC (https://www.ircforumlari.net/eggdrop-neostats-bnc/)
-   -   kendi pc mizden sokabileceğimiz mirc tabanlı eggdrop arıyorum? (https://www.ircforumlari.net/eggdrop-neostats-bnc/121019-kendi-pc-mizden-sokabilecegimiz-mirc-tabanli-eggdrop-ariyorum.html)

GemLik 01 Aralık 2008 15:59

Cevap: kendi pc mizden sokabileceğimiz mirc tabanlı eggdrop arıyorum?
 
Alıntı:

Jetnet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 245598)
Win Kasada windrop calıstırmak icin botun dosya klasorundeki RunOnce adlı exe tıklayıp entera bastıgınızda bot sunucuya girmis olur,botu kapatmak yada baska değimle kill lemek icin ise Windows Gorev Yoneticisini acıp islemler den eggdrop.exe islemini sonlandırmanız yeterli olucaktır.

Buda Windrop icin ornek confg dosyası eggdrop daki yani linux kasadaki gibi ayrı ayrı confg dosyası acamıyorsunuz her klasor den bir tane bot calıstırabilirsiniz.Eggdrop.conf dosyasını kendinize gore editlemeniz yeterli olucaktır.

burada cvp verilmiştir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk