IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

25Beğeni(ler)
  • 15 Post By UzmaN
  • 2 Post By L_
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By yaSmin
  • 1 Post By Radows
  • 1 Post By Swat
  • 3 Post By Kursad
  • 1 Post By SafraN

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2018, 16:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Eğitmen: UzmaN
Konu: Memoserv

<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memoserv kelime anlamıyla Not demektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Sunucuda bulunan kayıtlı nicklere not göndermek için kullanılır.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Sunucuda online olmayan birisine memo gönderdiğimizde kişi online olup, nickini servislere tanıttığında yani identify ettiğinde bildirim notice olarak gider.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memo gönderebilmek için nickimizin kayıtlı olması gerekmektedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Notu o anda online olmayan bir kullanıcıya yollayabilir ve kanal seviyesinde haberleşme sağlayabiliriz.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memoserv den not bırakacak kişinin ve alacak kişinin nickinin kayıtlı olması gerektiği gibi Kanal ilede ilgili işlem yapılıyorsa Memo gönderilecek kanalında kayıtlı olması gerekmektedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memoserv hakkında bilgi almak için; /memoserv help komutunu uygulayabiliriz.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memoserv komutları hakkında bilgi almak için ise /memoserv help commands komutunu uygulamalıyız.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Bu komutlar; Send, List, Read, Forward, Save, Del, Set, Info, Ignore seçenekleridir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Bu seçenekler hakkında bilgi almak için ise; /memoserv help seçenekadı şeklinde bilgi alabiliriz.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Şimdi bu seçenekleri inceleyelim.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Send: Kelime anlamı yollamak/göndermek manasındadır. Belirtilen nicke veya kanala not göndermemizi sağlar. Notu gönderdiğimizde alıcıya status'de not geldiğine dair uyarı gidecektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı (Nick için); /memoserv send Nick Notumuz şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı (Kanal için); /memoserv send #kanal Notumuz şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Read: Nickimize ve/veya kanalımıza gelen notları okumamızı sağlayan seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv read memonumarasi / kanal için; /memoserv read #kanal memonumarasi şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *Last: Nickimize ve/veya kanalımıza gelen en son notu okumamızı sağlar.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv read last / kanal için; /memoserv read #kanal last şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *New: Nicke ve/veya kanala yeni gelen ve okunmamış olan notları okumak için kullanılır.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Nilce buraya kadar anlamadığın birşey var mıdır?
<nilce> yok
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Tamamdır devam edelim o halde.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> List: Gelmiş olan tüm memoları listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 1 - /memoserv list Gelmiş olan tüm notları listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 2 - /memoserv list #kanal / Kanala gelmiş olan tüm notları listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 3 - /memoserv list memonumarasi / Belirtilen numaraya göre nicke daha önceden gelmiş olan mesajı listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 4 - /memoserv list #kanal memonumarasi / Belirtilen numaraya göre kanala daha önceden gelmiş olan mesajı listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *New: Gelmiş fakat okunmamış memoları listeler.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv list new / kanal için; /memoserv list #kanal new şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Not: Listelediğimizde Başında *(yıldız) olan notlar okunmamış olan notları belirtir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Not2: Listelediğimizde başında + (artı) olan notlar Zaman aşımına uğramayacağını belirtir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Del: Nicke ve/veya kanala gelmiş olan notları silememizi sağlayan seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv del memonumarasi / kanal için; /memoserv del #kanal memonumarasi şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *All: Tüm gelen notları silmemizi sağlar.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv del all / kanal için; /memoserv del #kanal all şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *Not: Silinen notlar kesinlikle geri getirelemez.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Info: Nickin ve/veya kanalın not durumuyla ilgili bilgi almamızı sağlar.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kaç memo olduğunu, limitin ne kadar olduğu gibi bilgiler içerir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv info / kanal için; /memoserv info #kanal şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Save: Notlarımızı zaman aşımından çıkartmak için kullandığımız seçenektir. Eğer uzun süre saklanmasını istediğimiz notlar var ise bu komut ile korumaya alabiliriz.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı nick için; /memoserv save memonumarasi / kanal için; /memoserv save #kanal memonumarasi şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Bir veya birden fazla memoları zaman aşımından çıkartmak mümkün.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Örneğin; /memoserv save #kanal 1,2,3,4 gibi.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Ignore: Memo almak istemediğimiz kullanıcıları engellemek için kullandığımız seçenektir. İgnore listesine eklediğimiz maska sahip kişiler size not gönderemeyecektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *Add: İgnore listemize mask eklemek için kullandığımız seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı; /memoserv ignore add nick!ident@host şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *Del: İgnore listemizdeki nick veya maskı silmek için kullandığımız seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanıım; /memoserv ignore del nick!ident@host şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *List: İgnore listemizi görüntülemek için kullandıgımız seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı; /memoserv ignore list şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Forward: Bir yada birden fazla notu mail adresimize gönderebilmemizi sağlayan seçenektir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *Not: Kanal notları bu komut ile e-mail adresine gönderilemez.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı; /memoserv forward memonumarasi şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Belirttiğimiz sayılardaki yada sayı aralığındaki memolarıda mail adresimize gönderebiliriz.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 1; /memoserv forwar 1,2,3
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanım 2; /memoserv forward 1-3-5
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> *All: Tüm memoları mail adresine gönderir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Kullanımı; /memoserv forward all şeklindedir.
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> -
<@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> Memoserv eğitimimiz burada sona ermiştir, teşekkürler.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~

Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez.

Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.

#
UzmaN ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Haziran 2018, 17:38   #2
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Haziran 2018, 16:09   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




gayet güzel bir anlatım olmuş emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Haziran 2018, 09:18   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Tanıdık geldi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eline sağlık.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Haziran 2018, 10:07   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Elinize sağlık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Haziran 2018, 19:00   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




beğendim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Temmuz 2018, 01:48   #7
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




hala bi yerlerde IRC/daemon servisleri yardımıyla ilgili eğitim metni görmek , büyük mutluluk veriyor.
Tebrik ederim @Uzman ve ekibe başarılar.

__________________
*Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz.
Alparslan TÜRKEŞ
#dimetoKa
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 08 Ağustos 2018, 21:18   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Tebrikler @UzmaN Başarılarının devamını diler gözlerinden öperim

__________________
‘Türkiye; Atatürk’ü Allah’a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk’e…” D.DUMOULIN


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Ocak 2019, 07:20   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TRSohbet.Com Memoserv Eğitim Logu




Bu Sevda bitmez sanırım HELP bir tutkudur..

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__________________
Bir ışık süzüldü Tanrı dağından,Tanrı dedi ki; Sana TÜRK dedim.. Git intikamanı al yarından..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
egitim, logu, memoserv, trsohbet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MyNet.BZ Helper Eğitim Logu TurkServ Eğitim Dünyası 6 20 Ocak 2015 02:33
Zurna.Net Help Eğitim Departmanı MemoServ Genel ve Set Konu Anlatım Logları Blood Eğitim Dünyası 0 26 Ekim 2014 23:11
GevezeNet Genel Memoserv eğitim Logları Clever Eğitim Dünyası 2 15 Nisan 2014 12:05