IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Eğitim Haberleri (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/)
-   -   Akademik Personel Alımı (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/500941-akademik-personel-alimi.html)

Lady 17 Ağustos 2012 13:42

Akademik Personel Alımı
 
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere bir doçent ve 34 yardımcı doçent alacak.

Rektörlük'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Yöneylem Ana Bilim Dalı'nda, "çok değişkenli veri yapısının yorumlanması, olumsallık tablolarının çözümlenmesi konularında çalışmaları bulunması" koşuluyla daimi statüde bir doçent görevlendirilecek.


Tıp Fakültesi'ne 9, Simav Teknoloji Fakültesi'ne 6, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne 5, Fen Edebiyat Fakültesi'ne 4, Eğitim, Güzel Sanatlar ve Mühendislik fakülteleriyle Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ikişer, Kütahya Teknik Bilimler ile Tavşanlı meslek yüksekokullarına birer olmak üzere toplam 34 yardımcı doçent alımında bulunulacak.


Öğretim üyeliğine müracaat edecek adayların, DPÜ Senatosu kararıyla kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) onaylanan "Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi"nde aranan ilke ve kriterleri sağlaması, Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki koşullara sahip olması gerekiyor.


Adayların, gerekli belgelerle 31 Ağustos günü mesai bitimine kadar DPÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvurması istendi.


Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin "
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
web adresinde yer verildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net