IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2012, 16:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılın öğretmeni seçildi - 2013 yılının öğretmeni kim oldu




Milli Eğitim Bakanlığı, Samsun Çarşamba Kumköy İlkokulu'nda görev yapan Dilek Livaneli'ni "Yılın Öğretmeni" seçti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Milli Eğitim Bakanlığı, "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinliklerine öğretmenlerin daha etkin ve içten katılımının sağlanması amacıyla, "Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar" konusunu tema olarak belirledi. İl Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık oluşturmuş, çevresi ile iyi iletişim geliştirerek toplumda kabul görmüş, beğeni ile anlatılan faaliyetler gerçekleştirmiş, ulusal veya uluslararası düzeyde bilim, sanat, spor gibi alanlarında başarı kazanan öğrenciler yetiştirmiş ve halen görevde olan öğretmenler arasından Samsun ili genelinde 3 öğretmen seçildi. Bu isimler daha sonra Bakanlığa gönderilerek, değerlendirmeye alındı.

Bakanlık, Türkiye'nin 81 ilinde görev yapan öğretmenlerden okul içinde ve okul dışında çalışmaları incelenerek her ilden bir temsilci belirledi. Bakanlıktan yapılan duyuruda okul içinde ve okul dışında gerçekleştirdiği etkinliklerle Samsun'u 22-23-24 Kasım günlerinde Ankara'da temsil edecek öğretmenin Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Dilek Livaneli olduğu açıklandı.

"Ben Bir Öğretmenim" adlı projesiyle seçmelere katılan Dilek Livaneli, Bakanlık tarafından "Mesleğinde Fark Yaratan" Öğretmenler arasına dahil edildi.

Livaneli'nin, 23-24-25 Kasım tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan "Öğretmenler Günü" kutlamalarına Samsun'u temsilen katılacak. 81 ili temsilen Ankara'da çeşitli temaslarda bulunacak öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de bir araya gelecekleri öğrenildi.

22 Kasım Perşembe günü Samsun'u temsil etmek üzere Ankara'daki 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına katılacak olan Dilek Livaneli çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Mesleğimin 10. yılında bu mutluluğu yaşamak, bakanlığımız tarafından seçilmiş olmak çok onur verici. Atatürk'ün şehri Samsunumuzu temsil etmek ayrı bir şeref benim için. Öğretmenlik mesleğime olan tutkumun fark edilmesi, yaptıklarımın takdir edilmesi bitmek tükenmek bilmeyen enerjime enerji kattı, başta öğrencilerim olmak üzere herkese örnek olmak, mesleğimizi en iyi şekilde yapalım mesajı vermek istedim. Allah herkese bu duyguları nasip etsin" dedi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Uysal, Dilek Livaneli'nin tamamen kendi gayretleri ve çabasıyla bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini dile getirdi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
secildi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk'ün Öğretmeni Demir Düşünen Beyinler 2 11 Ekim 2011 23:25
ABD'nin en iyi öğretmeni TÜRK.. Collettivo Haber Arşivi 0 29 Haziran 2008 01:32
Din Bilgisi öğretmeni Sosyal Hizmetler İl Müdürü oldu VaLerKa Haber Arşivi 0 06 Aralık 2007 12:44