IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2016, 10:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Ramazanoğlu TEOG birincisi Gül'ü kabul etti




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Şemdinli'de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ilk dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Sidem Gül'ü kabul etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Türkiye coğrafyasının bir bütün olduğunu belirterek, "Şemdinli'nin, Şırnak'ın en ucundaki toprak neyse Ankara'nın göbeğindeki toprak o bizim için. Biz siyaseten her zaman diyoruz ki tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek ülke" dedi.

Ramazanoğlu, Şemdinli'de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ilk dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Sidem Gül'ü ve ailesini kabul etti.
Şemdinli'de teröristlerin iki defa yaktığı okulda bütün zorluklara rağmen eğitimini sürdürerek başarılı olan Gül'ü tebrik eden Ramazanoğlu, "Zoru değil en zoru başardın" dedi.
Gül'e başarılarının devamını dileyen Ramazanoğlu, bundan sonraki tahsil hayatında da Sidem'in destekçisi olacaklarını söyledi.

Aileyi başarılı bir evlat yetiştirdiği için tebrik eden Ramazanoğlu, ailenin "başarmak için ayrıcalıklı olmak gerekmiyor, en zor şartların içerisinden de başarabiliyorsunuz" mesajı verdiğini dile getirdi.

Ramazanoğlu, "Türkiye coğafyası bir bütün. Şemdinli'nin, Şırnak'ın en ucundaki toprak neyse Ankara'nın göbeğindeki toprak o bizim için. Biz siyaseten her zaman diyoruz ki tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek ülke. Bunun için vatanın hiçbir tarafı bizim için uzak değil. Bir telefonla 'Gül'ü ve ailesini görmek istiyoruz' dedik ve şu anda beraberiz" diye konuştu.

Bakan Ramazanoğlu, Gül'ün iyi bir doktor ve akademisyen olacağına inandığını kaydetti.

- "Bu başarılara imza atmak imkansız değil"

Sidem Gül ise böyle bir başarıya imza attığı için çok gururlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyum çünkü arkadaşlarıma ve benden küçük herkese örnek olduğumu düşünüyorum. Böyle bir başarının ne kadar zor şartlar altında olsak da imkansız olmadığını, böyle bir başarı elde edilebileceğini göstermek benim için onur verici bir durum" ifadesini kullandı.

Bir ay boyunca okula gidemediğini, olumsuz şartlardan dolayı eğitiminin aksadığını dile getiren Gül, öğretmenlerinin kendisine çok destek olduğunu ifade etti.

Gül, "Benim hayalim doktor olmak. Bunu daha da yükseğe taşıyıp tıp alanında profesör olmak istiyorum. Arkadaşlarıma sesleniyorum, gerçekten bu başarılara imza atmak imkansız değil" dedi.

- "Tüm Türkiye'ye ve dünyaya hizmet etsin"

Okuma yazmasının olmadığını ifade eden anne Narin Gül, çocuklarını bu yaşa kadar getirdiklerini, bundan sonra da devlete emanet etmek istediklerini söyledi.

Baba Nazım Gül ise kızının doktor olarak Hakkari'ye değil tüm Türkiye'ye ve dünyaya hizmet etmesini istediğini dile getirdi. Bakan Ramazanoğlu, Gül'e ve ailesine hediye takdim etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aile ve sosyal politikalar bakanı ramazanoğlu, bakan, birincisi, etti, gülü, kabul, ramazanoğlu, sidem gül, teog


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Kılıç Paralimpik voleybolcuları kabul etti Ecrin Voleybol 0 23 Ocak 2016 20:01
TEOG sonuçları açıklandı - E-Okul TEOG-YEP 2015 sınav sonuçları Lucifer Haber Arşivi 0 29 Haziran 2015 10:43
Beyonce Kim'i Kabul Etti Thetis Haber Arşivi 0 30 Haziran 2012 16:53