IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2016, 19:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başladı




Liseler ve üniversiteler hakkında bilgi almak, burs başvuruları yapmak, mesleki kariyerlerine yurtdışında devam etmek ve geliştirmek isteyenler, 5 ayrı şehirde düzenlenen 29’uncu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda bilgi alabiliyor. 25 ülkeden 200’e yakın kolej ve üniversite Adana, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve İzmir’de gençler ve aileleriyle buluşuyor.



Liseden yaz okuluna, üniversiteden yüksek lisansa kadar pek çok alanda gençlere fırsatlar sunan IEFT; Oxford’dan Harvard’a dünyanın önde gelen üniversitelerine kabul olmanın inceliklerini öğrencilerle paylaşacak. Ayrıca dünyanın en iyileri sıralamasında yer alan pek çok üniversite 29’uncu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda 1000 başarılı öğrenciye çeşitli seviyelerde burslar sunacak. Başarı burslarının yanı sıra öğrenciler; dil kursları, online İngilizce programlar ve ücretsiz TOEFL Ibt seviye tespit sınavlarıyla yurtdışında eğitime bir adım daha yaklaşma imkanı bulacak.


Eğitim Fuarları, bugün Ankara Sheraton Otel’de başladı. 17 Mart’ta İzmir Hilton Otel’de, 19 - 20 Mart Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde, 21 Mart Bostancı Dedeman Otel’de olacak. Eğitim günleri ise, 23 Mart Adana Seyhan Otel’de yapılacak.
Çocuklarının ana dil seviyesinde yabancı dil öğrenmesini isteyen aileler; çocuklarını spor, sanat ve dil eğitiminin bir araya geldiği yaz okullarına gönderirken, pek çok aile de çocuklarına Harvard ve Oxford gibi dünya çapında bir numara okulların ayrıcalıklı dünyasını deneyimlemek istiyor. Çocuklar yaz okullarında dil eğitimi alıp, spor ve sanat becerilerini geliştirirken, Harvard ve Oxford’da eğitim alabilmenin inceliklerini de öğrenebiliyor.


Staj programları ve mesleki eğitimler
Yurtdışında stajlarla CV’sini güçlendirmek isteyen yeni mezunlar, kendini geliştirerek iş dünyasındaki yarışta bir adım öne çıkmak isteyen orta seviye çalışanlar ve mesleki kariyerine yurtdışında devam etmeyi amaçlayan profesyoneller, IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarların’da yeni imkanlar ve son trendler hakkında bilgi alabilecek. Kanada’dan Avustralya’ya, ABD’den Japonya’ya kadar pek çok ülkeden eğitim kurumlarının temsilcileri, katılımcıların mesleki gelişimleri için en son fırsatları bu fuarda sunacak. 110’dan fazla seminere ev sahipliği yapacak fuarlara; ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde olmak üzere; Almanya, Kanada, Avustralya, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya, Estonya gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200'e yakın eğitim kurumu katılacak.


Fuarlara katılacak kurumlar arasında; University of Melbourne, Univesity of California, Brunel University, Northeastern University, Bangor University, York University, Vancouver Film School, Birkbeck University of London, York University, Bangor University, University of Portsmouth, Coventry University, Birmingham City University, London School of Commerce, Newcastle University, Robert Gordon University, University of Cologne, University of Bremen, University of Roehampton, University of Southampton, Oxford International, Upper Iowa University, University of South Florida, Central Michigan University, Belarusian State University, V.N. Karazin Kharkiv National University gibi dünyaca ünlü ve en iyiler sıralamasında bulunan üniversiteler de yer alıyor.


Her yıl yaklaşık 50 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği IEFT Fuarları’na katılanlar, üniversite hazırlık, ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora, üniversite transfer, dil okulları, yaz okulları, sertifika-diploma programları, staj, lise eğitimi ve burslu yurtdışı eğitim konularında kurum temsilcilerinden bilgi alabilecek, ülkelerin eğitim ortamları konusunda merak ettikleri soruları yöneltebilecekler.


A.A

__________________
Kendiniz olun başkaları zaten var.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burs, mesleki eğitim, ıeft yurtdışı eğitim fuarı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Singapur'da dev havacılık fuarı başladı Chelt Havacılık Haberleri 3 16 Şubat 2012 02:36
İstanbul Kitap Fuarı başladı Lucifer Kültür ve Sanat 0 30 Ekim 2010 17:54
İdealist Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ... KraLiSHE Ödev ve Tezler 0 29 Mart 2009 13:42