IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2016, 19:11   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğitim Yatırımcıları Zirvesi 31 Mart’ta




Eğitim platfomu Educashow, ‘Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’ ne ev sahipliği yapacak. Zirvede dört gün boyunca öğretmenlere ücretsiz sertifikalı eğitimler verilecek, ünlü isimlerle eğitimin geleceği konuşulacak. Fuar alanında 19 başlık altında yüzlerce yeni ürünün tanıtımı olacak.



Educashow, 31 Mart - 3 Nisan’da kapılarını dokuzuncu kez açacak. Taksim, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’nın bu yıl beş önemli gündem maddesi var. Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili müdürlüklerin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden özel okul sahipleri ve eğitim yatırımcılarının katılacağı zirvenin ana teması ‘Özel Okulculuğun Geleceği’ olacak.


Okul işletmeleri için yeni fırsatlar
Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’nin en önemli konuğu ise Prof. Dr. Ralph Tabberer. Uzun yıllar Birleşik Krallık Okulları Genel Direktörlüğü görevinde bulunan Tabberer, şu anda Birleşik Krallık’ın ve Ortadoğu’da merkezi bulunan BBD Education’un yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. BBD Education, yatırımcılara, okul zincirlerine, hükümetlere ve yeni okul oluşturanlara danışmanlık veren uluslararası lider organizasyonların başında yer alıyor.


Öğretmenlere ücretsiz seminer
Educashow’un bir diğer önemli gündem maddesi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını ilgilendirecek. Educashow’da, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı eğitim programları da düzenlenecek.
Fuar alanında oluşturulacak ve yeni eğitim girişimlerine ayırılacak bölümde ise, girişimciler proje ve ürünlerini yatırımcı ve eğitim yöneticilerine tanıtabilecek.


19 başlık altında yenilikler tartışılacak
Dört gün sürecek Educashow’un sertifika programlarının ve oturumlarının yanı sıra, fuar alanında yüzlerce yeni ürünün tanıtımı da gerçekleştirilecek. Lansmanı yapılacak olan ürünler 19 başlık altında sınıflandırıldı: Bilgisayar-laptop-tablet-internet uygulamaları, ihtiyaca özel yazılım uygulamaları, robotik uygulamalar, akıllı sistemler, laboratuvar sistemleri ve yenilikleri, 3D yazıcılar, e-learning çözümler, sanal gerçeklik, sağlıklı güvenli kullanışlı bina yapıları, matbaa ve yayıncılık, engelli çözümleri, güvenli araç sistemleri ve taşıma modelleri, personel eğitimi, yeni eğitim teknikleri, danışmanlık, tekstil ve yaratıcılığı arttıran eğitim materyelleri.


A.A

__________________
Kendiniz olun başkaları zaten var.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
eğitim, eğitim yatırımcıları zirvesi, Öğretmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eğitim Teknolojileri Zirvesi 5 Mart'ta Fearless Eğitim Haberleri 0 04 Mart 2016 21:46
Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı seozirvecomtr Seo Danışmanlığı 2 23 Şubat 2016 22:18
SEO Eğitim Zirvesi – Arama Motoru Optimizasyonu Stratejileri seoegitim Webmaster Genel 0 18 Ocak 2016 12:21
Facebook Yatırımcıları Kararsız Bıraktı Spartacus Facebook Haberleri 0 16 Mayıs 2012 23:30
Apple Kısa Vadeli Yatırımcıları Kaçırdı. Spartacus Apple 0 17 Nisan 2012 13:13