IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2018, 17:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KPSS önlisans soru ve cevapları yayımlandı mı? 2018 ÖSYM KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?




ÖSYM KPSS önlisans sınavı dün gerçekleştirildi. Sınavın ardından kaç puan aldığını merak eden adaylar KPSS sonuçlarının açıklanmasından önce KPSS önlisans soru ve cevap anahtarını bekliyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı, önlisans oturumu sonuçları, soruları ve cevapları ÖSYM tarafından henüz yayımlanmış değil.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans düzeyi tamamlandı. KPSS önlisans sınavına giren milyonlarca memur adayı KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı)'nın 2018 KPSS önlisans sorularını ve cevaplarını bekliyor. ÖSYM KPSS önlisans sınav sonuçlarını ise 29 Kasım 2018’de adayların erişimine açacak. KPSS soru ve cevaplarının yayımlanacağı tarih henüz belli değil.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN?


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan sınav takvimine göre KPSS önlisans 4 Kasım 2018’de gerçekleştirildi. ÖSYM sınav sonuçlarını ise 29 Kasım 2018’de adayların erişimine açacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılmaktadır.

KPSS LİSE SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN?


2018 Ortaöğretim KPSS sınavının 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmesinin ardından, sonuçlar 8 Kasım 2018 günü açıklanacak.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TERCİHLER NE ZAMAN, NASIL OLACAK?


Tercih tarihi, sınav sonuçları açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından belirlenen tarihler arasında yapılacak. Tercih takvimi, ÖSYM tarafından duyurulacak.


Ön lisans mezunları ile sınavın geçerlilik süresi içinde mezun olabilecek durumda bulunanlara yönelik düzenlenen sınavın sonuçları, “[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden 29 Kasım’da açıklanacak. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

2018 KPSS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN?


8 Kasım’da sonuçların açıklanmasından sonra kurum resmi web sayfasında KPSS Ortaöğretim tercih kılavuzu üzerinden açıklamalarda bulunacak. Tercih kılavuzu öncesi B grubu kadroları için şu açıklama yapıldı: Adaylar,


ÖSYM tarafından B Grubu Kadrolara; puanları, tercihleri ve kadro sayıları göz önünde tutulmak suretiyle yerleştirilecektir. Yerleştirme işlemleri ile ilgili esaslar Tercih Kılavuzunda yer alacaktır. Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması hâlinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır. Yerleştirmede adayların ÖSYM’ye internet yoluyla gönderdiği bilgiler esas alınacaktır. Yerleştirme sonuçları ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, adaylara ve Devlet Personel Başkanlığına internet yoluyla, elektronik ortamda bildirilecektir.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
internet, kpss sonuçları, kpss önlisans, pazar, sınav, Ösym


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KPSS lisans sınavı sonuçları açıklandı! - ÖSYM giriş ile 2018 KPSS lisans ÖABT sınav sonuçları sorgula! yaSmin KPSS 0 29 Ağustos 2018 19:15
2018 KPSS ne zaman yapılacak? ÖSYM KPSS lisans başvuruları tamamlandı, şimdi sıra önlisans ve ortaöğretimde Sanem Eğitim Haberleri 0 18 Haziran 2018 13:49
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayında… Sanem Eğitim Haberleri 0 31 Mayıs 2018 12:43
KPSS 2016 önlisans başvuruları KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? yoSun KPSS 3 08 Ağustos 2016 13:11
KPSS sonuçları KPSS sonuçları sorgulama ekranı Seth KPSS 1 16 Ekim 2014 18:55