IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Eğitim Haberleri (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/)
-   -   Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020 İletişim Bilgileri Güncellemesi Nedir? (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/870344-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-yks-2020-iletisim-bilgileri-guncellemesi-nedir.html)

Kalemzede 18 Mayıs 2020 15:39

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020 İletişim Bilgileri Güncellemesi Nedir?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020 İletişim Bilgileri Güncellemesi Nedir?


İletişim Bilgilerinde Değişiklik Olanlar: İletişim bilgilerinde değişiklik/düzeltme olan adaylar, bu bilgilerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden kendileri değiştirebileceklerdir. ÖSYM’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden aday tarafından yapılabilecek tüm değişiklikler ancak, ÖSYM tarafından belirlenecek tarihe kadar yapılabilecektir. ÖSYM’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden aday tarafından yapılan bilgi değişiklikleri, ilgili sınavın güncelleme sayfasından yapıldığı takdirde ilgili sınav ile ilgili işlemlere yansıtılır. Profilim sayfasından yapılan değişiklikler ilgili sınava yansıtılmaz. Adayların, e-Devlet kapısı üzerinden, e-Devlet şifreleri ile edindikleri nüfus kayıt örnekleri ile yerleşim yeri ve diğer adres belgeleri, sorgulaması ve doğrulaması [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapıldıktan sonra kabul edilecektir.

ADAYLARIN FOTOĞRAF DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN İSE:

1-) Genel Amaçlı Dilekçe Örneği,

2-) Son 3 ay içerisinde çekilmiş bir adet Vesikalık Fotoğraf (Fotoğrafın arkasına T.C. Kimlik Numarası yazılmalıdır.),

3-) Fotoğrafını değiştirme talebinin nedenini açıkladığı veya açıklayarak belirten varsa belge ile,

sınava başvuru süresince ve sınava başvuru süresi tamamlandıktan sonraki ilk 5 gün içinde ÖSYM SHDB’ye başvuruda bulunacaklardır (Süre hesabında ÖSYM evrak kaydı esas alınır. Süre tamamlandıktan sonra ÖSYM’ye ulaşan belgelerle ilgili işlem yapılmaz.). Adayın talebi, ÖSYM tarafından uygun görüldüğü takdirde fotoğraf değişikliği ÖSYM tarafından belirtilen tarihler arasında ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden gerçekleştirilecektir.

ÖSYM


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net