IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2020, 08:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KPSS iptal mi?? KPSS HES kodu şartı var mı?




KPSS öncesi Sssyal medyada KPSS ertelendi mi ve KPSS iptal mi gibi konular gündem oldu. Aynı zamanda KPSS'ye girişte HES kodu şart mı? KPSS HES kodu nedir konuları da araştırıldı. Peki, KPSS ertelendi mi? KPSS iptal mi? KPSS HES kodu şartı var mı? KPSS'ye girişte HES kodu şart mı? KPSS HES kodu nedir?
KPSS iptal mi?? KPSS HES kodu şartı var mı? KPSS'ye girişte HES kodu şart mı? KPSS HES kodu nedir? KPSS ertelendi mi06.09.2020 04:57 | Son Güncelleme: 06.09.2020 05:02KPSS'ye girecek olan adaylar sınav öncesi sosyal medyada gündem olan KPSS ertelendi mi, KPSS iptal mi konularını merak etti. Adaylar KPSS HES kodu şartı var mı? KPSS'ye girişte HES kodu şart mı konularını da araştırdı. Peki, KPSS ertelendi mi? KPSS iptal mi?KPSS ERTELENDİ Mİ? KPSS İPTAL Mİ?Sosyal medyada KPSS ertelendi mi ve KPSS iptal mi gibi sorular sıkça soruldu.KPSS'de iptal ya da erteleme söz konusu değil.

Sınav, planlanan tarihte ve saatte yapılacak.KPSS saatleri:KPSS Lisans (Genel Yetenek-Kültür-Eğitim Bilimleri) sınavı 6 Eylül Pazar günü saat 10:15'de uygulanmaya başlayacak.2020-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1. gün 12 Eylül Cumartesi günü saat 10:15'de uygulanmaya başlayacak.2020-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 2. gün 13 Eylül Pazar günü saat 10:15'de uygulanacakKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZKPSS'YE GİRİŞTE HES KODU ŞART MI?ÖSYM Başkanı Aygün yaptığı açıklamada, "KPSS ve diğer sınavlarımızda Kovid-19 pandemi önlemlerini uygulamaya devam ediyoruz.Kovid-19 ile ilgili durumu olan adaylar, HES kodlarından belirlenecek ve sınav merkezlerimizde hazırlanan ayrı salonlarda sınava alınacaklar." ifadelerini kullandı. " dedi.KPSS HES KODU NEDİR?Adaylar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden KPSS HES kodunu sorgulayabilirler.KPSS HES KODU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HES KODU NASIL ALINIR?HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor. Ardından "HES kodu oluştur" butonuna tıklanacak ve kod kullanım süresi seçilecek ve kod oluşturuluyor.Uygulamada kod üretimi, üretilen kodun süre ile kısıtlanması, paylaşılması, silinmesi gibi tüm yönetim, vatandaşların kendi kontrolünde. Vatandaşlar, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden dilediği sayıda kod üretebilecek. Hangi kodu, hangi kurumla paylaştığının listesini görüntüleyebilecek, dilerse iptal edebilecek ya da yetkilerini kaldırabiliyor.HES uygulamasını indirdikten sonra HES kodu işlemleri panelinden yeni kod ekle diyerek ÖSYM sınavları için HES kodu işlemini gerçekleştirebilirsiniz.HES Kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kpss


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KPSS nedir? Kimler KPSS’ye girebilir? KPSS A ve KPSS B farkları… yaSmin KPSS 0 12 Nisan 2019 09:47
KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans nedir? 2 yıllık KPSS sınavına kimler girebilir? yaSmin KPSS 0 10 Nisan 2019 15:37
KPSS Şartı Aranmayan Kadrolar Violent KPSS 0 16 Şubat 2014 21:00
KPSS sınavında tek yol iptal System Haber Arşivi 1 31 Ağustos 2010 17:00