IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Eğitim Haberleri (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/)
-   -   Başkent Üniversitesinde İngilizce Hazırlık Programı I Nedir? (https://www.ircforumlari.net/egitim-haberleri/902436-baskent-universitesinde-ingilizce-hazirlik-programi-i-nedir.html)

Kalemzede 19 Şubat 2021 21:36

Başkent Üniversitesinde İngilizce Hazırlık Programı I Nedir?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başkent Üniversitesinde İngilizce Hazırlık Programı I Nedir?

Program 1 haftada 24 ders saatidir ve Program öğrenme çıktısı GSE temel düzey A2+ olarak belirlenmiştir. Bu Program, genel İngilizce öğretimini hedeflemektedir. Ders, çaba gerektiren alıştırmalar ve ödevlerle dört dil becerisini-okuma, dinleme, yazma ve konuşma-geliştirmektedir ve böylece etkin ve bağımsız öğrenmeyi sağlamaktadır.

Öğrencinin programın öğrenme çıktıları veyetileri çerçevesindeki program hedefleri aşağıdaki gibidir:-temel dilbilgisi yapılarını öğrenmek-İngilizce ve İngilizce konuşulan kültürlerle ilgili farkındalık kazanmak-bir dil olarak İngilizcenin nasıl işlediğini temel düzeyde anlamak-geniş ve geçmiş zaman kullanarak temel konuları betimlemek, anlatmak, bu konularla ilgili soru sormak ve cevap vermek için İngilizceyi yeterli düzeyde konuşabilmek-kısa konuşmalar ve okuma parçalarında yer alan temel fikirleri ve destekleyici detayları yeterli derecede kavrayabilmek-bağlamdan çıkarım yapmak ve daha karmaşık okuma parçalarını anlamak-İngilizcenin sesletimini ve tonlamasını çalışmak-resmi ve gayri resmi mektup ve paragraf yazmak-günlük konuşmada temel düzeyde iletişim kurabilecek seviyede kelime bilgisi edinmek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 848x349.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 848x349.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 848x349.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 848x349.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net