IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2018, 09:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altın fiyatları 21 Kasım: Ateşi sönen çeyrek ve gram altında son fiyatlar…




Son haftalarda dövizin de etkisiyle düşüşe geçen altında gram fiyatı ve çeyrek, yarım altın fiyatları haberimizde. Güncel altın fiyatları yatırımcı tarafından her gün araştırılıyor. Altın fiyatları talebin fazla olması ya da satın alma durumunda yükselirken tam tersi durumda da altın fiyatları düşer. Peki bugün yani 21 Kasım'da altın fiyatlarında hareket var mı?





ltın fiyatlarındaki son durum hem vatandaş hem de yatırımcı tarafından merakla araştırılırken, altın fiyatlarında geçtiğimiz dönemde yaşanan yükseliş ve dalgalanma hareketleri durulmuş gibi görünüyor. Son bir haftada düşüş yaşayan altında, gram fiyat bugün, 211,57 TL alış, 211,64 TL satış olarak görülüyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI – 21 KASIM

Çeyrek altın 21 Kasım tarihinde, 338,44 TL’den alınıp, 346,15 TL’den satılıyor.
Gram altın ise 211,57 TL’den alınırken 211,64 TL’den satışa sunuluyor.
Yatırım için tercih edilen altınlardan olan Cumhuriyet altını 1.401,00 TL’den alınırken, 1.422,00 TL’den satılıyor.
Yarım altın ise 674,77 TL’den alınıyor ve 692,30 TL’den satılıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EKONOMİDE GÜNCEL GELİŞMELER

1) SGK'DAN PRİM BORÇLULARINA YAPILANDIRMA

Son bir yılda borcunu ödemeyene yeni taksit imkanı tanındı. Vatandaşlar prim borçlarını maksimum 60 aya kadar taksitlendirebilecek. Önce uyumlu prim borçlularının tespit edileceğini sonrasında ise “çok zor durum” halinin inceleneceğini belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Bu kapsamda işverenler aylık taksitler halinde prim borçlarını ödeyebilecekler” açıklamasında bulundu.

2) ALBAYRAK VE ERDOĞAN'DAN SOĞAN FİYATI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde yükselen soğan fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan,”Asla taviz yok. Patates, soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler.” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise stokçularla mücadele ettiklerini belirterek Polatlı'da yapılan denetimlerde 50 bin tondan fazla soğanın depolandığını belirlediklerini söyledi.

3) NORVEÇLİLER PETROL ARAYACAK

Norveçli petrol ve doğal gaz şirketi Equinor’un keşif birimimin başında bulunan Tim Dodson, gelecek yıl Türkiye, Arjantin, Cezayir ve Rusya’da karada keşif sondaj kuyusu açmayı planladıklarını söyledi.
Dodson Equinor’un 2019 yılında bu yıla göre uluslararası alanda daha fazla keşif kuyusu ve karada daha fazla keşif sondaj kuyusu açmayı planladığını belirtti.

4) DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolardaki zayıf seyir ve TL'ye yönelik iyimserlikle geçen hafta yönünü sert bir şekilde aşağı çeviren dolar/TL bugün güne 5.32 civarında yatay bir seyirle başladıktan sonra 5.35'in üzerini test etti. Benzer şekilde tahvil bono getirileri de yükseliş gösterdi.
Bankacılar bugün TL'deki değer kaybının benzer para birimlerine göre bir miktar daha kuvvetli olduğunu belirttiler.
Bankacılar negatif ayrışmaya dikkat çekseler de bunun yüzdesel olarak “oldukça sınırlı” olduğunu da belirttiler. TL bugün dolar karşısında yaklaşık yüzde 0.9 değer kaybederken benzer para birimlerinde yüzde 0.3 ile yüzde 0.85 bandında değer kayıpları gözlendi.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
altın, çeyrek altın, dolar, ekonomide güncel gelişmeler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çeyrek ve gram altın fiyatları düşüşe geçti! 5 Kasım güncel altın fiyatları… Sanem Ekonomi Haberleri 0 05 Kasım 2018 17:37
Altın fiyatlarında yükseliş! Altın fiyatları çeyrek ve gram altında 23 Ekim fiyatları… Sanem Ekonomi Haberleri 0 23 Ekim 2018 15:53
Güncel altın fiyatları: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Temmuz altın fiyatları… Sanem Ekonomi Haberleri 0 04 Temmuz 2018 12:33
Altın fiyatları: Altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor… İşte çeyrek ve gram altın fiyatı Sanem Ekonomi Haberleri 0 26 Mayıs 2018 15:22
Altın fiyatları Yükselişte Çeyrek ve Gram Altın Son Fiyatlar See Haber Arşivi 0 05 Mart 2015 14:39