IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2019, 20:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altın fiyatları yükselişe geçti!




Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 248 lira seviyesinde dengelendi. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 405 lira, cumhuriyet bin 649 liradan satılıyor.

Cuma günü dolar kurundaki değer kayıplarına karşın ons altındaki yükselişlerden bulduğu destekle alış ağırlıklı bir seyir izleyen gram altın günü önceki kapanışa göre yüzde 0,63 primle 245,2 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.36 itibarıyla 248 lira seviyesinde dengelendi.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 405 lira, cumhuriyet bin 649 liradan satılıyor. Asya piyasalarında değer kazanan altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,38 yükselişle bin 311 dolar seviyesinden işlem görüyor.

'TRUMP'IN AÇIKLAMASI SONRASI ONS ALTIN YÜKSELİŞE GEÇTİ'

Analistler, ticaret savaşı endişeleri ve jeopolitik risklerle yatırımcıların güvenli liman taleplerini artırdığını kaydetti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'ye ilişkin açıklamasında "Rusya, Suriye ve kısmen de İran'ın, Suriye'nin İdlib ilinde şiddetli saldırılar düzenlediğini ve ayrım gözetmeksizin çok sayıda sivili katlettiğini duyuyorum. Dünya bu katliamı izliyor. Amaç nedir, size ne sağlayacak bu? Durun!" ifadelerini kullanması sonrası piyasalardaki jeopolitik risk fiyatlamasının güçlendiğini ifade eden analistler, bu gelişmeler sonrasında ons altın fiyatının yükselişe geçtiğini kaydetti.

Analistler, güçlenen güvenli liman alımlarının ABD 10 yıllık tahvil faizlerini yüzde 2,1190 ile Eylül 2017'den bu yana en düşük seviyesine düşürdüğünü, altının ons fiyatının ise bin 300 doları aşmasına neden olduğunu kaydetti.

'GRAM ALTINDA 248 LİRA DİRENÇ KONUMUNDA'

Yurt içinde altının gram fiyatının dolar kuru ve ons altın fiyatlarına bağlı hareket ettiğini ifade eden analistler, teknik açıdan gram altında 248 liranın direnç, 245 liranın ise destek seviyesi olduğunu bildirdi. Analistler bugün yurt içinde enflasyon yurt dışında ise Avrupa ve ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) başta olmak üzere açıklanacak verilerin takip edileceğini kaydetti


Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
....


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altın yükselişe geçti! Çeyrek altın bugün ne kadar? YaRen Ekonomi Haberleri 0 01 Nisan 2019 15:07
Çeyrek ve gram altın fiyatları düşüşe geçti! 5 Kasım güncel altın fiyatları… Sanem Ekonomi Haberleri 0 05 Kasım 2018 17:37
Çeyrek ve gram altın fiyatları düşüşe geçti | 28 Mayıs 2018 güncel altın fiyatları Sanem Ekonomi Haberleri 0 28 Mayıs 2018 14:10
Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti Seth Haber Arşivi 0 18 Kasım 2014 12:56
Altın fiyatları yükselişe geçti N999 Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 18:09