IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2010, 21:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Psikopat Sevgililer




1 – Rajini Narayan’ın yakıcı kıskançlığı
Avusturalyalı bir kadın, kocasının bir başka kadınlı ilişkisi olduğunu düşündü ve kıskançlıktan kocasının pensini yakmak istedi. Rajini Narayan adlı kadın, kocası uyurken penisine etanol benzeri bir madde ile ıslattı ve…

Narayan mahkemede amacının sadece kocasını korkutmak istediğini, onu öldürmek istemediğini söyledi. 44 yaşındaki kadın, adam öldürmek suçundan hapishaneye konuldu.

2 – Kira V erkek arkadaşının pensini patlattıRus bir kadın gerçekten erkek arkadaşının penisini patlattı. İsmi sadece Kira V olarak açıklanan kadın erkek arkadaşı Alik ile evlenmek istedii ancak Alik, Kira’nın muhtemelen deli olduğunu farkederek bunu istemedi ve ilişkiyi sonlandırmak istedi. Kira V, Alik’le güzel bir son gece geçirmek istedi. Çift, güzel bir gecenin sonunda yatağa girdi. Kira, Alik’in penisine fişek bağlayarak patlattı. ( tuttum bunu )

Alik, hastaneye kaldırıldı ve Kira da 12 yıl boyunca hapis cezasına çarptırıldı.

3 – Bayan Ming’in cezasıÇin’de gerçekleşen olayda, Jiang Ming adlı bir erkek karısına internet bağımlılığını bırakacağına ve yeni doğan çocuğuyla ilgileneceğine söz vermişti. Ancak Jiang için internet oldukça çekiciydi ve evin yakınındaki internet kafelerde vakit geçirmeye başladı. Jiang’in karısı onun bu davranışından bıkmıştı ve onu cezalandırmak istemişti.

Jiang durumu şöyle açıklıyor: “İnternette dolaşıyordum. Birden sağ elimde bir uyuşma hissettim. Farenin imlecini hareket ettiremiyordum. Sonradan sağ elimin fare pedinin üzerinde olduğunu ve kanın kolumdan fışkırdığını gördüm.”

Jiang’in karısı, onu internet bağımlılığı yüzünden cezalandırmak istemişti. Kısaca Jiang, satırla kocasının elini kesmişti. Mahkemeye çıkan karı-koca hiç bir ceza almadı, Jiang, sözünü tutmadığı için kendisinin bu cezayı hakkettiğini söyledi.

4 – Larissa Karaj kocasını deldi
Rus bir kadın, kocasının haftalık ücretini dışarda harcamasına sinir oldu ve penisini matkapla deldi. 25 yaşındaki inşaat işçisi Andrei Karaj, para düşkünü karısının yanına gece geç saatte sarhoş gelerek büyük bir hata yaptı. Andrei, yatakta sızdıktan sonra 28 yaşındaki eşi Larissa onun ceplerini aradı. Andrei’nin haftalık ücretini cebinde bulamayan Larissa sinir küpüne döndü, odadan çıktı ve elinde bir matkapla geri döndü.

Andrei olayı şöyle anlatıyor: “Ani ve çok fazla acı hissettim. Gözlerimi açtığımda karımı matkapla gördüm. Bayılmadan önce ambulans çağırmayı başarmıştım.” Andrei hastaneye kaldırıldı ve cerrahlar onun küçük üyesini kurtarmayı başardı. Ameliyata giren doktorlardan Dmityry Semenov: “Matkap deriyi yırtmış ve penisin iki santim içine girmişti. Acilen ameliyat etmemiz gerekiyordu. Şansı varmış ki organını kurtarabildik.”
Çift, daha sonra ayrıldı.

Bu ne psikopatlıktır arkadaş,havai fişekmiş,satırmış,matkapmış;

bizim Türk kızları melek melek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
en, psikopat, sevgililer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgililer Günü Tarihçesi, Sevgililer Günü Nedir, Neden 14 Şubat Sevgililer Günü PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Şubat 2013 19:18
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.. Tüm Sevgililer Nice Nice Sevgililer Gününe... Sevda Tebrikler & Kutlamalar 21 14 Şubat 2012 19:26