IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2010, 19:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sabah Uyanma Metotları




telefonun alarmı kurulur ve telefon yataktan uzağa mümkün mertebe dolabın içine saklanırcasına konulur. dolabın içine telefonu rastgele sallamak daha iyi sonuç verir. sabah o telefonu buluncaya kadar rahat rahat uyanılınır..

*muzik setinin timer i istenilen saate ayarlanir ruh halinize gore random olarak bildiginiz en sert parcalar shuffle a alinirzamani geldiginde sizinle birlikte butun apartman da uyanir..ak$am eve dondugunuzde apartman sakinleri $ukran dileklerini iletirler.

*ciddi bir kisilik bolunmesi yasayarak uyanmak mumkundur. gozunuzu acmadan televizyonu acar sesini kokler kumandayi da uzaga firlatirsiniz. bu sirada telefonunuz nokia markaysa snooze ozelligi oldugundan isiniz biraz riske girebilir. zira telefon calacaktir siz bir kere basarsiniz calisi ertelenir bir daha calar siz yine ayni seyi yaparsiniz sonra bir bakarsiniz saat 8'de kurdugunuz saat 10:00'da hala caliyor... ah ah.

*kendine bile caktirmadan. aniden yataktan firlamak her zaman icin saglam bir taktik olmu$tur benim icin. ''noldu lan?'' diye bi sure kendine gelememe sendromu var. tek negatif tarafi bu.

*iki alarm 2 dakika arayla kurulur... birincisi susturulup uykuya dalana kadar ikincisiyle firlarsiniz

*alarm kesinlikle uyanılması gereken saaten 20 dakika önceye kurulur. ilk alarm çaldığında el yordamıyla 20 dakika sonraya yeni bir alarm kurulur. bu son limittir kaytarmak yoktur. son alarm çaldığında mutlaka kalkılmalıdır ama kendimizi kandırarak. "serviste var ya. öyle bi uyuycam ki. ama şimdi kalkmalıyım" telkini yapılmalı şuursuz gövde otomatik hareketlerle banyoya götürülmelidir. burada (erkekler için söylüyorum) sadece çişiniz olsa bile öncelikle klozete oturun. çünkü bu aşamayı oturarak geçirmek şarttır şuurunu uyanması açısından. sonrası tercihe kalmış. şahsen yüzümü buz gibi suyla yıkayıp duşa girmeyi tercih edenlerdenim. artık uyandınız bile.

*evinizin üstünde teras varsa gece oraya bir yer yatağı atın ve uyumaya başlayın. sabah 7:00 civarı uyanmış olacaksınız. saat kurmaya gerek yok birinin sizi uyandırması için geceden girilecek gereksiz polemiklerin luzumu yok. güneş tepenizde öyle bir parlayacak ki hemen uyanacaksınız. fakat bu uygulamayı kışın denemeyin. bir daha hiç uyanma sorunu yaşayamayabilirsiniz.

*pencere açılır ve açık pencere kanadı tam başın üzerine gelecek şekilde ayarlanır.
alarm çalınca refleks olarak yataktan zıplamayla birlikte kafa pencereye çarpar ve kanar.
yastık ve pijamalar kan olduğu için kirli kirli yatmak olmaz kalkılır.

*uyumamak en guzel taktiktir uyumamak. sen sag ben selamet rahatca takilin sabah kadar.

*ben müzik setini kurup kumandayı salona masa saatini kurup kitaplığın en üst rafına cep telefonunu kurup o gün giyceğim ceketin cebine ev telefonunu ayarlayıp çalışma masasının çekmecesine kediyi tırmalayabileceği bi kapı arkasına ütüyü fişe takıp yastığımın altına koyuyorum.

*tanımadığınız bir evin yatak odasına gizlice girip ev sahiplerinin yanına uzanın.
telaşa gerek yok.
sabah olunca onlar sizi kaldıracaktır.

*o günün pazar olduguna kendinizi inandırdıgınızda zaten uyanıverirsiniz..

*gece yatmadan evel mutfağa gidin iki bardak süt veya başka her hangi bişeyler için ve başka biyere uğramadan yatağa girin çişe kalktığınız vakit zaten kalkmak için kastığınız saattir ama çok ter atan bir bünyeye sahipseniz başka yöntemler deneyin

*saatin alarmı çalar çalmaz kendini yere yuvarlamak mümkün olduğunca yataktan uzağa sürünmek. havanın soğuk olduğu günlerde soğuktan genelde ise yere düşmenin acısından uyanabiliyor insan.

*başarabilirseniz yorganı battaniyeyi üzerinizden atın o halde 1dk dayanabilirseniz zaten kalkacaksınızdır. üzerinize yorganı alır örtünürseniz kesinlikle uyursunuz. örtünmemeye odaklanırsanız yatağınızın sıcaklığının yokluğu uykunuzu açar.

*telefonun alarmına çeksene elini kırıcanmı belimü şarkısı konulur...sabah olduğundaysa ulan kapayın şu a.k kızının şarkısı diye bağırılırses kesilmeyince ulan ben şimdi diyerek yataktan fırlanılmıştır salona girilir kimse bulunmaz ama ses gelmeye devam etmektedir hışımla sesin geldiği yer arnır ve sonunda baş ucundaki yastıktan geldiği farkedilir..o anda zaten insanda uyku diye bir şey kalmamıştır...
not:bu şarkı mümkünse mankenden bozma şarkıcılar olmalı..daha etkili olması için nigartalibove-doğabekleriz-gizemözdillinin söylediği şarkı tavsiye edilir....

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
metotları, sabah, uyanma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uyanma Diye.. Kacak Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Ocak 2012 23:22
uyanma küçük kız.. Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 15 Ekim 2010 00:06
Uyanma, Küçük Kız .. Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 15 Ekim 2010 00:06
Uyanma küçük kız.. Collettivo Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Temmuz 2008 19:58