IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2007, 16:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir kullanım kılavuzu... :)




Noktasına virgulune dokunmadan... (Tam bi komedi)

Converse Kullanım Kılavuzu

AYAKKABINIZI SATIN ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER
Satın alacagınız urunun sag tekini sag ayagınıza, sol tekini sol ayagınıza giymek suretiyle deneyiniz; iki elinizle dikkatle tutarak ayak parmaklarınız öne gelecek sekilde 45’lik açıyla ayagınızı ayakkabının icine sokunuz. Numaraları kontrol ediniz. (bkz: ayakkabınızın altı)

Sıkan, acıtan, vuran ürünleri satın almayınız. Unutmayın, bir Converse sadece ayagınızı sıkabilir, canınızı sıkan mutlaka baska bir seydir.
Kullanılmıs urunlerin degistirilmeyecegini unutmayınız. (sıkma, vurma vb. gibi sebepler) Sonucta kendini kullanılmıs hisseden bir ayakkabıyla kimse dolasmak istemez.

Ayagın anatomik yapısı nedeniyle deri urunlerde kırısıklıklar; keten, suet ve derilerde yanlara dogru genisleme ayagın sekline göre normaldir. Ancak ayagınızın sekli normal degilse ayakkabınızda olusabilecek acılmalar da anormal olacaktır. Buna alısmaya calısınız.

BAKIM BİLGİLERİ VE UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM

Kirlenen deri ayakkabılar nemli bezle silinmelidir, aksamdan suya basmanın bir faydası olmayacaktır. Islanmıs ise kuru bezle silinmeli, oda sıcaklıgında kurutulmalıdır.

Keten urunler soguk suda elde yıkanmalıdır. Kırmızı Converse’lerinizin pembe olmasını istemiyorsanız kesinlikle agartıcı, parlatıcı gibi maddeler kullanmamalı ve oda sıcaklıgında kurutmalısınız.

Keten urunlerde renk solmasına neden olacak diger durumlar;

Romantik olacagım diye deniz kenarındaki yuruyuslerinizi Converse’lerinizle yapmak
• Ürünleri ıslak, nemli bırakmak ve gunes altında kurutmak

Ayakkabının emmiş oldugu ter 24 saatte buharlasır – biz denedik – Bu nedenle ayakkabının 1 gun arayla giyilmesi ayakkabının uzun ömürlü olmasını saglar. Bu size 2 Converse aldırmaya yönelik satıs amaclı bir madde gibi gorunuyorsa da gercekten asıl amacımız ayakkabınızın ömrünü uzatabilmek.

Satın almıs oldugunuz urunlerin formunu sürekli koruyabilmesi icin Converse’lerinizle spor yapmanız gerekmez; ayakkabınızı camurlu, tozlu ve nemli bırakmamanız, kalıpla dinlendirerek muhafaza etmeniz yeterli olacaktır.

GUVENCE DEGİSİM KAPSAMI

Ürün, fonksiyonu ve üretim amacı dısında kullanılmamalıdır. Örnegin, keten ve deri urunleri yolda yuruyesiniz diye urettik, spor yapasınız diye degil. Ancak dekoratif olarak evinizde ve is yerinizde kullanabilirsiniz.

Sürtme ve carpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelebilecek yırtılma, acımla ve deformasyonlar üretim hatası olarak degerlendirilmez. Bu nedenle yururken düsmemeye, carpmamaya dikkat ediniz, alkolluyken giymeyiniz, ayrıca arka topuk kısımlarına basmayınız.

İci astarlı ya da astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildigi icin saglıgınızı bozacak kimyasal katkılar icermez, yine de yenmemesi tavsiye olunur. Derinin rengi ayaklara ve coraplara cıkabilir, ayakkabınızı cıkardıgınız halde hala Converse’lerinizle dolasıyormussunuz hissi bu yuzdendir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kilavuzu, kullanim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık