IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Engelli Bireyler (https://www.ircforumlari.net/engelli-bireyler/)
-   -   Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Sınav sonuçları açıklandı (https://www.ircforumlari.net/engelli-bireyler/1005033-engelli-kamu-personeli-yerlestirme-sinav-sonuclari-aciklandi.html)

Zeytin 06 Mart 2023 16:05

Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Sınav sonuçları açıklandı
 
ÖSYM 2023-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli sınav sonuçları açıklandı. Sınava girmiş olan adayların, yerleştirme sonuçlarını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebileceği aktarıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) 2023-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli sınav sonuçları belli oldu.

Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, 5-13 Ocak 2023'te yayımlanan 2023-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu'nda belirtilen kurallara göre, kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecek.

cumhuriyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net