IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Gülümse

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2021, 00:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2022 Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonaları




Kadınlar ve Erkekler Hentbol Şampiyonası


Haberler.com'un haberine göre Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Hentbol Şampiyonası Federasyonumuzun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Hentbol Şampiyonası 24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonlarında yapılacaktır.

Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Hentbol ŞampiyonasıFederasyonumuzun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Hentbol Şampiyonası 24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonlarında yapılacaktır. 2021-2022 Sezonu Hentbol Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonalarına katılan takımlardan taahhütname alınacaktır. Katılım taahhütnamesinin 07 Ocak 2022 Cuma günü saat 17: 00'ye kadar sporservisi@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]f.gov.tr'ye gönderilmesi gerekmektedir. UYARIMilli Takıma katılma hakkı kazanılması durumunda 24. Deaflympics Yaz Oyunlarına katılacak sporcularımız en az 2 doz biontech aşılanmış olmak zorundadır.

Yüzme Şampiyonası



Türkiye İşitme Engelliler Yüzme ŞampiyonasıFederasyonumuz 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye İşitme Engelliler Yüzme Şampiyonası 26 Ocak 2022 tarihinde Kütahya TOKİ Akkent Yüzme Havuzunda yapılacaktır.

KÜTAHYA (Habermetre) - Türkiye İşitme Engelliler Yüzme Şampiyonası Federasyonumuz 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye İşitme Engelliler Yüzme Şampiyonası 26 Ocak 2022 tarihinde Kütahya TOKİ Akkent Yüzme Havuzunda yapılacaktır. Şampiyonaya katılacak kulüplerimizin ekteki kayıt formunu doldurarak 14 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar sporservisi@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]f.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

...

ALINTI


Konu Gülümse tarafından (24 Aralık 2021 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
engelli birey, haber, işitme engelli, spor, şampiyona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşitme Engelliler Ve Müzik Liaaa Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon 0 19 Mayıs 2012 15:19