IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Erkek Ayakkabı (https://www.ircforumlari.net/erkek-ayakkabi/)
-   -   Takım Elbiseyle Sneaker Giymenin Kuralları (https://www.ircforumlari.net/erkek-ayakkabi/849799-takim-elbiseyle-sneaker-giymenin-kurallari.html)

Ulker 27 Aralık 2019 10:08

Takım Elbiseyle Sneaker Giymenin Kuralları
 
Takım elbise birçok erkek için bir kimlik, bir haz alma durumu veya kendini daha iyi hissetme hali. Seyahate çıkacağınız zaman havaalanında şık olma gibi bir zorunluluk elbette ki yok. Fakat “takım elbisesiz evden çıkmam” diyenler ya da aynı gün içinde işten çıkıp, tatil planına dahil olacak erkekler için çok işlerine yarayacak bir önerimiz var. Birçok marka artık kırışmaya dayanıklı takım elbiseler üretiyor, mutlaka onlardan edinin! Uzun uçak yolculuklarından sonra kırış kırış bir görüntü vermek eminiz ki sizin de isteyeceğiniz bir şey olmayacaktır. Seyahat sırasında pantolonunuzun üzerine gömlek yerine basic bir tişört de tercih edebilirsiniz, sizi çok daha konforlu hissettirir. Uzun yolcuklarda hem ayağınızı rahat ettirecek hem de stilinizi tamamlayacak en iyi spor ayakkabı tercihi, yumuşak dolgulu koşu ayakkabıları olacaktır.
Özel Bir Akşam
Yazının başından beri belki de en çok merak ettiğiniz konuya geldik. Herkesin gözü sizin üstünüzde olacağı, özel davetler… Böyle özel akşamlarda spor ayakkabı çok riskli bir parçadır. Gözden kaçırmamanız gereken iki unsur var ki o da seçeceğiniz renk ve desen. Siyah bir smokinin altına siyah spor ayakkabı seçmek size büyük bir avantaj sağlayacak elbette. Peki ya ekose desenli bir takım elbiseye ne dersiniz? Klasik renklerin yanında, kırmızı ve mavi tonlarındaki ekose desenleri ile İskoç erkeği stilini yansıtabileceğiniz gece sizi bekliyor olacak. Altına giyeceğiniz spor ayakkabı da desenlerin iddasının tam tersi siyah renkte denge sağlamalı! Karşıt fikirlilere kulak asmayın. Gecenin en trend görünümüne siz sahip olacaksınız.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Alıntı

ihaveanidea 27 Aralık 2019 10:10

Cevap: Takım Elbiseyle Sneaker Giymenin Kuralları
 
Takım elbiseyi hiç sevmem.

Aperson 27 Aralık 2019 10:11

Cevap: Takım Elbiseyle Sneaker Giymenin Kuralları
 
Hayatımda takım elbisenin yeri yoktur. Giymeyide hiç sevmen. Genelleme ne alaka :puff:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net