IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2010, 11:03   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sigarayı Bırakın





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sigarayı Bırakın

Bu yıl hayatınızdaki en köklü değişikliği, sigarayı bırakmakla yapabilirsiniz.
Üstünüzün, ağzınızın kötü kokmadığı; cildinizin, dişlerinizin, ellerinizin sararmadığı günlere dönmek istemez misiniz? Sigara hayatınızın her anını kaplıyor, kendi düzeniyle değiştiriyor ve sağlığınıza her geçen gün biraz daha fazla zarar veriyor. Oysaki sigarayla vedalaştıktan sadece 20 dakika sonra kan basıncınız ve hızınız normale dönecek ve 48 saat sonra vücudunuzda nikotin kalmayacak. Aslında, sigarayla yapacağınız bu savaşta yalnız da değilsiniz. Bant, sprey veya anti-depresan ilaçlar gibi bilinen tekniklerin yanında yardımcı olabilecek seçenekleriniz de var. Ancak, unutmayın önemli olan gerçekten bu savaşta bulunmayı istiyor olmanız.
1R.I.S.E. cihazı:
Aslında bütün sorun beyninizde. Beynin kendini ‘nikotinsizlik’ durumuna adapte etmesi sırasında yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak, sigaranın fizyolojik ve psikolojik bağımlılığından çok kolay bir şekilde kurtulmasını sağlayacak yöntemleri deneyebilirsiniz. Türkiye’de pek çok ilde bulunan ‘I Quit Smoking’ merkezi R.I.S.E. cihazı ile nikotine karşı önce fiziksel, daha sonra psikolojik bağımlılığınızı tedavi ediyor. Merkeze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden ulaşabilirsiniz.
2Elektronik sigara:
Sigaradan kurtulabilmek için diğer bir alternatif ise sadece geliştirilmiş mikro-elektronik bir cihaz. Herhangi bir yere tedaviye gitmeden, cihazın içerisinde bulunan nikotin emdirilmiş kartuş ile nikotin bağımlılığını tatmin ederken sigaradaki zararlı maddeler olan karbon monoksit ve zift vücudunuza girmeyecek. Ayrıca, sigaraya benzediği için el ve dudak tiryakiliğini veya sosyal içicilik gibi psikolojik beklentilerinize de cevap veriyor olacak. Bu elektronik sigarayla tanışabilmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine göz atın.
3Terapi:
Birkaç terapi seansı ile sigaraya bağımlılığınızın aslında sadece psikolojik olduğu fark edip zihin haritanızı yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak yeni bir yöntem de deneyebilirsiniz. ‘Allen Carr’s Easyway to Stop Smoking’ herhangi başka bir yönteme başvurmadan sadece konuşma yoluyla son sigaranızı yakacağını belirtiyor, çünkü sigara içme isteğini kafanızdan tamamen, üstelik de keyifli bir şekilde, atabileceksiniz. İşte adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birakin, bırakın, sigarayi, sigarayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
sigarayı bıraktım Desmont IF Sözlük 4 12 Mayıs 2022 12:13
Sigarayı Nasıl Bırakabilirim - Sigarayı Bırakma Yolları PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 25 Ekim 2014 14:21
Sigarayı regl iken bırakın! Lykia Kadın Sağlığı 0 25 Ağustos 2014 15:57
Çocuğunuz için Sigarayı Bırakın Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 02 Şubat 2013 18:10