IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2010, 11:39   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yağlı Yiyeceklerle Zayıflayın




Yağlı Yiyeceklerle Zayıflayın
İşte yağlı ama son derece sağlıklı 10 yiyecek.
Çam fıstığı:
Çam fıstığı doğadaki tek pinolenik asit kaynağıdır. Pinolenik asit, hormonlarınızı harekete geçirerek vücudunuzdaki yağ oranının düşük kalmasını sağlar. Ayrıca 100 gram çam fıstığında 31 gram protein bulunur.
Zeytinyağı:
Zeytinyağındaki tekli doymamış yağ asitleri, sadece vücutta depolanan yağın parçalanmasını sağlamakla kalmaz tokluk hissi de verir. Cornell Üniversitesi araştırmacıları, tereyağı sürmek yerine ekmeklerini zeytinyağına batıran insanların yüzde 53 daha az kalori tükettiğini keşfetti.
Keten yağı:
Yiyeceklerinize keten yağı eklemek sizi daha uzun süre tok tutar. Ayrıca keten tohumu, zengin lif içeriğiyle kan şekerinizde yavaş ve sürekli bir artış sağlayarak, atıştırma isteğinizi de engeller.
Somon:
Omega 3 yağ asitleri beyinden gelen açlık sinyallerini önler. Bu yağ asitlerinin, karın bölgesindeki yağ hücrelerini küçültme özelliği son klinik deneylerle ispatlandı.
Ceviz:
Kuruyemiş ailesinin en sağlıklı üyesi, diğer tüm yemişlerden daha fazla omega 3 içeren cevizdir. Ceviz, lipolitik (yağ yakan) genleri harekete geçirirken lipojenik (yağ depolayan) genleri durdurur. Her gün en az üç büyük ceviz içi tüketilmesi faydalıdır.
Soya:
Vitamin, mineral ve bitkisel kaynaklı omega 3 açısından zengin bir kaynak olan soya, kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz, verdiğiniz kiloların yağ olmasını da garanti altına alır.
Badem:
Kuruyemişler önemli miktarda magnezyum içerir. Vücudunuzun enerji üretimi için son derece gerekli olan bu mineral, kilo vermeye de yardımcı olur. International Journal Of Obesity’de yer alan araştırma sonuçlarına göre 6 hafta boyunca her gün 1 avuç badem yiyen erkeklerin vücut yağları, yüzde 18 oranında azalıyor.
Kabak çekirdeği:
Öğün aralarında atıştırmadan duramıyorsanız, cips yerine bu süper çekirdekleri tercih edin. Kabak çekirdeği, iştahı kontrol altına alıp, kan şekerini dengeleyen çinko minerali açısından zengin bir kaynaktır.
Çikolata:
Tercihiniz, içeriğinde triptofan, serotonin ve dopamin bulunduran sade bitter çikolatadan yana olmalıdır. Bunlar midenizin kazınmasına yol açan sinirsel yolu bloke ederek iştahınızı kapatır. Siyah çikolatada trigliserid seviyesini düşüren kateşin de bulunur.
Avokado:
ABD’li araştırmacılar, avokadonun tokluk hissi yarattığını kanıtlamıştır. Bu meyvede bulunan oleik asit, beyne aç olmadığınız mesajını ileterek, açlık krizlerini başlamadan önler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yağlı, yiyeceklerle, zayıflayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nar Yiyerek Zayıflayın. oneofgirl Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 24 Temmuz 2013 18:34
14 Günde Zayıflayın Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 18 Ağustos 2012 14:54
Doğurganlığınızı yiyeceklerle artırın Rüzgar Kadın Sağlığı 0 05 Ocak 2012 22:28
Özel Yiyeceklerle Hafızanı Güçlendir yanki Sağlık Köşesi 4 08 Ocak 2006 16:35