IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ecrin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2011, 12:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
:-):-):-):-) Kazaları




:-):-):-):-) Kazaları



Tutkulu başlayan bir sevişmeyi acı şekilde sonlandırmak istemezsiniz. Ama aklınıza gelmeyen bazen başınıza gelebilir!
Dikkat penis kırılabilir!
Bilinçsiz cinsel ilişki penis sert haldeyken yatakta aniden dönme mastürbasyon esnasında ters hareket ereksiyonu sonlandırmak için penisin bükülmesi gibi durumlar penisin kırılmasına neden olabilir. Penis kırılmasında penis şişer ve morarır erkek aniden ağrılar içinde kıvranmaya başlar.
Penis kırılması olağan bir durum olmasına rağmen bu sorunla karşı karşıya kalan erkekler utanma nedeniyle hastaneye gitmedikleri için sayıları net olarak bilinmiyor. Uzmanlar bu tip durumlarda hemen doktora gidilirse oluşabilecek iktidarsızlık tehlikesinin de önlenebileceğini belirtiyorlar.
Penis kırığı daha önceleri penise bandaj uygulaması soğuk pansuman tatbiki ve şişlik giderici ilaçlar verilerek tedavi edilmeye çalışılırmış. Şimdi ise tanı konur konmaz cerrahi müdahale ile başarılı bir şekilde tedavi edilebiliyor. Nasıl mı? Ameliyatta penis derisi sünnet hattından çepeçevre açılarak geriye doğru çekiliyor ve etrafa birikmiş olan kan boşaltıldıktan sonra yırtık kısım bulunarak dikişle tamir ediliyor.
Penis kırığı eğer tedavi edilmezse peniste şekil bozukluğu ağrılı sertleşme cinsel ilişkide zorluk iktidarsızlık idrar yolunda bölgesel genişleme kanama bölgesinde Peyroni hastalığı adı verilen sert şişlikler oluşabilir.
Penis kırılması erkeğin cinsel yaşamını önemli ölçüde olumsuz etkileyebilir. Bunun olmaması için bazı tedbirler alabilirsiniz. Araştırmalar penis kırılmalarının daha çok cinsel ilişki sırasında penisin vajinadan kayıp çevre dokulara isabet etmesi ile meydana geldiğini gösteriyor. Penis ereksiyon halinde iken yatakta kırılma sıklığı tıp literatüründe yüzde 28-38 olarak bildirilmiş.
Bunun için cinsel ilişki sırasında ani ve ters hareketlerden kaçınılması penis sertleşme halindeyken kıvrılmaması gerekiyor. Cinsel ilişki sırasında kadının üstte olduğu pozisyonlarda ise kırılma riski daha artıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kazaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
şofben kazaları Ecrin İlk Yardım 0 24 Eylül 2011 18:30
Uçak Kazaları Chelt Havacılık 1 06 Kasım 2010 02:49
Yurtta trafik kazaları: 13 ölü. Lee Haber Arşivi 0 04 Nisan 2008 21:00