IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 21:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinsel (Genital) Bölge Estetiği




Kadın Cinsel (Genital) Bölge Estetiği:

Kadınlarda cinsel bölgede şekil bozuklukları ya da görünümün istendiği gibi olmaması, kendinden utanma, cinsel soğukluk, cinsel tatminsizlik gibi önemli psikolojik ve fonksiyonel problemleri de beraberinde getirmektedir.
Yaşlanma, vajinal yoldan çocuk doğurma ( özellikle epizyotomi yapılanlar ve doğum sırasında istenmeyen yırtıkların meydana gelmesi ) ve aşırı cinsel aktivasyon nedeniyle vajinal bölgede şekil değişiklikleri meydana gelir. Bu problemler kadının kendisi için problem olduğu kadar cinsel partneri içinde önemli sorunlar yaratabilmektedir.

Vajen daraltma estetiği:

Bu ameliyatın asıl amacı cinsel tatmini arttırmaktır. Sedasyon destekli lokal veya genel anestezi altında yapılır. Ortalama 30 dakika ile 1 saat süren bir operasyondur.
Vajinal bölge estetiği, sadece vajenin şeklini ve görünümünü düzeltmez, aynı zamanda fonksiyonları bozulmuş olan gevşek vajen kaslarının fonksiyonlarını düzeltir. Böylelikle vajen ile vaj en kanalının gerginlik, tonus ve direnci arttırılmış olur. Bu gerginlik hem kadının hem de cinsel partnerinin cinsel ilişki sırasında daha fazla haz duymasını sağlar.
Gevşeme yapısal olarak veya normal doğum sonrası oluşan travma sonucunda kadında alt genital bölgede bulunan kas ve yumuşak dokuların gevşeyip genişlemesi ve sarkmasıdır. Vajinal kaslar gevşer, normal gerginlik ve dirençleri azalır, vajinayı kontrol ve destek fonksiyonları bozulur. Sonuç olarak vajina gevşer, iç, dış genişliği artar ve cinsel haz azalır. Duvarlardaki gevşeme aynı zamanda cinsel partner olan erkeğin duyacağı cinsel hazzı da azaltacaktır. Cerrahi olarak vajinal kanal daraltılmakta ve gevşemiş olan kas yapıları düzeltilmektedir.
Labioplasti (labium estetiği):

Labium majus( vajen büyük dudakları) veya labium minuslara (vajen küçük dudakları) yapılacak müdahalelerle uzun veya asimetrik labiumlar düzeltilirken daha genç ve diri bir vajen dış görünümü elde edilir.Mons pubisteki (vajen üzerindeki tüylü bölge) yağ fazlalıklarının alınması da vajinanın daha estetik ve diri görünmesine neden olacaktır.
Pek çok kadın labialarının büyük ve sarkık olmasından şikayet etmektedir. Labiumlara yönelik cerrahi müdahaleler estetik amaçlı olarak yapılır fakat büyük ve sarkık vajen dudakları klitorisin üzerini kapatarak cinsel haz duyusunu önleyebilir. Bununla birlikte aşırı sarkık ve biçimsiz vajen dudakları , kişide utanma duygusu, cinsel soğukluk ve seksüel fonksiyon bozukluğuna neden olabilir. Bu nedenle oluşmuş olan cinsel fonksiyon bozuklukları da labium estetiği operasyonlarından fayda görür.
Labiumların küçük olması fonksiyonel bir bozukluk oluşturmaz fakat, görüntüsü kişiyi mutsuz edebilir. Küçük labiumlar doku transferleriyle düzeltilip daha büyük ve diri yapılabilir. Bu şekilde kişinin daha mutlu olması sağlanarak, dolaylı yoldan cinsel haz duyusu arttırılmış olur.
Klitoroplasti:
Klitorise yönelik müdahaleler sadece klitorisin görünümünü düzenlemekle kalmaz aynı zamanda cinsel tatmini de kolaylaştırır.

Erkek Cinsel (Genital) Bölge Estetiği:

Penis boyu ve kalınlığından sıkıntı duyan erkeklerde bu sıkıntı, zamanla psikolojik ve ****olojik rahatsızlıklara yol açabilir, cinsellikten kaçma ve/veya korkmaya neden olabilir.
Penis uzatma, penis kalınlaştırma:
Penis kökünde yapılan çok küçük bir kesiyle suspensory ligamente ( asıcı bağ ) müdahale edilerek penis boyu 1- 2 cm uzatılabilir. Böylelikle problem çözülmüş olur yalnız bu uzama ereksiyon halindeki penis boyunu değiştirmez.
Kişinin kendisinden alınan dokular penis çevresine yerleştirilerek penis kalınlaştırılabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bölge, cinsel, estetiği, genital


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadın için genital bölge temizliği kuralları xena Kadın Sağlığı 0 18 Eylül 2014 19:33
Genital Herpes ,HSV Enfeksiyonu, Genital Uçuk Lykia Erkek Sağlığı 0 04 Eylül 2014 18:51
Koltuk Altı Ve Genital Bölge Kararmaları İçin Doğal Maske Tarifi Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2014 15:24
Kadınlarda Cinsel Bölge Estetiği Liaaa Kadın Sağlığı 0 28 Haziran 2012 03:01
Genital Bölge Temizliği Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 18 Mayıs 2010 11:45