IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Erkek Sağlığı (https://www.ircforumlari.net/erkek-sagligi/)
-   -   Erkekler MS Belirtileri (https://www.ircforumlari.net/erkek-sagligi/610618-erkekler-ms-belirtileri.html)

Lykia 06 Eylül 2014 22:57

Erkekler MS Belirtileri
 
Multipl skleroz, merkezi sinir sistemi ( beyin , omurilik , optik sinirler ) etkileyen kronik nörolojik bir hastalıktır . Vücutmiyelin ,sinir liflerini koruyanyağlı kılıfı saldırır. Elde edilen yara dokusu skleroz olarak adlandırılır. Belirtileri öngörülemeyen kadın ve erkekaynı genel belirtileri sahip olma eğilimi olsa da , kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir . Erkeklerde ilk MS belirtileri
genellikle MS'li erkeklerde bulunanilk belirti karıncalanma veya ekstremitelerde veyaekstremite (kol ve bacak) uyuşma güçsüzlük edilir . Diğerleri tür ilk çift görme , yoksul aksine , göz ağrısı ya da ağır bulanıklığı gibi ani görme değişiklikleri , karşılaşabilirsiniz .
Ortak Fiziksel Etkileri
erkeklerde MS Ortak belirtileri baş dönmesi ve baş dönmesi gibi yürüme , koordinasyon ve denge , zorluk . Disfonksiyon kabızlık ve ishal dahil olmak üzere, mesane ya da bağırsak içinde meydana gelebilir. Kaslar sıkı veya spazm olabilir . Kronik , klinik ağrı da yaygındır . Cinsel Fonksiyon üzerinde MS
Etkileri MS ile
Erkekler genellikle erektil disfonksiyon , azalmış penil duyu , zorluk boşalma muzdarip ve libido kaybı . Yorgunluk ve depresyon da cinsel işleyişini etkileyebilir.
Bilişsel ve Duygusal Etkileri MS ile
Erkekler genellikle bilişsel işlevler ile zorluk var . Onlar ruh hali gelişir ve genellikle şiddetli depresyon muzdarip olabilir .
Az Ortak Etkileri
erkeklerde MS Daha az görülen belirtiler nefes konuşma güçlüğü ve yutma içerir . Nadiren , erkekler kaybı ve nöbetler , işitme , baş ağrısı yaşayabilirsiniz . Bazen bu tür kaşıntı ve bıçaklama ağrıları gibi anormal hisler oluşabilir .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net