IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Erkek Sağlığı (https://www.ircforumlari.net/erkek-sagligi/)
-   -   Erkeklerde Osteoporoz belirtileri (https://www.ircforumlari.net/erkek-sagligi/610626-erkeklerde-osteoporoz-belirtileri.html)

Lykia 06 Eylül 2014 23:08

Erkeklerde Osteoporoz belirtileri
 
Osteoporoz , zaman içinde kemiklerinzayıflaması , kadınlarınhastalığa karşı daha savunmasız olmasına rağmen , erkekler de kadınları etkiler . Bu gelişmiş hale önce tespit edilebilir bir hastalık değildir . Ancak, erkeklerin sağlıklı kemiklerini tutmak için D vitamini alabilir . Belirtileri
bir adam osteoporoz olabiliren belirgin belirtileri geri kambur ya da yüksekliğinin bir kayıptır. Diğer belirtiler küçük bir yumru veya sonbaharda bir kırık kemik veya kırık bulunmaktadır .
Türleri
osteoporoz iki türü vardır . Onlar menopoz geçirmiş sonra bu sadece kadınları etkileyen , çünküilk tip , tip bir, erkekler hakkında endişelenmenize gerek yok . Kadınlar da bu tür geliştirmek için daha çok olsa daikinci tip , tip iki , erkekler etkileyebilir. İki osteoporozu yazın genellikle D vitamini eksikliği neden olur.
Önleme
erkeklerde osteoporozu önlemek içinen kolay yolu, alkol ve sigara hem sınırlamaktır alışkanlıkları . Her ikisi de erkeklerde mengeneler kemik kaybı ile bağlantılıdır. Ayrıca erkekler ,vücudun kasları ve kemikleri güçlendirmek için vücut geliştirme bir vurgu ile , daha fazla çalışabilirsiniz .
Tedaviler
Testosteron aslında, kemik yoğunluğu için iyidir , kişinin bu hastalığı tedavi etmek için steroid alma konusunda endişelenmenize gerek olmamalıdır . Erkekler için iyi çalışmış diğer ilaçlar alendronat ve teriparatidin vardır .
D vitamini
düzenli olarak D vitamini alınması kemik yoğunluğunu korumaya yardımcı olmak içinen iyi yoldur ve osteoporozu önlemek için . Bu vitaminin eksikliği genellikle erkekler hem de kadınlarda osteoporoza neden , bu nedenle vitamin almak için emin olun .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net