IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Köşesi (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/)
-   -   Gelmiş geçmiş en iyi karın antrenmanı (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/689272-gelmis-gecmis-en-iyi-karin-antrenmani.html)

Lcia 16 Mart 2015 19:13

Gelmiş geçmiş en iyi karın antrenmanı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tek bir crunch yapmadan kendinize canavar gibi bir six pack çıkartın.

JCDFitness.com’un sahibi Nashville’li güç antrenörü J.C. Deen sizler için crunch içermeyen bir merkez bölge antrenmanı hazırladı. Bu antrenman sizi spor salonuna her gidişinizde daha güçlü kılmak ve her tekrarda en iyi performansınızı ortaya koymak için tasarlandı.

Trap Bar Deadlift

Trap barınıza ağırlıkları yükleyin ve tutacaklarında, kalça hizasında durun. Eğilin ve tutacakları kavrayın. Bu başlangıç pozisyonu. Topuklarınızı zemine sürün, kalçalarınızı geriye itin ve alt sırtınıza doğal kavisini vererek barı kasık hizanıza kadar kaldırın. Başlangıç pozisyonuna dönün. 3-5 tekrar olacak şekilde 5 set tamamlayın. İlk set için, 1 tekrarda yapabileceğiniz maksimumun %85-90’ını kullanın. Her tekrarlayan set için ağırlıkları %5 azaltın. Setler arasında 2 dakika dinlenin.
Geri2 of 5İleri

Bir sağlık topu alın ve ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Sağlık topunu başınızın üstünde kollarınız hafifçe bükülü olarak iki elinizle tutun. Arkaya kendinizi verebildiğiniz kadar verin ve oradan aldığınız ivmeyle topu önünüze tüm gücünüzle fırlatın. Topu hemen yakalayın ve 45 saniye boyunca bunu tekrarlayın. 3 set gerçekleştirin ve aralarında 30 saniye dinlenin. Daha da zorlaştırmak için bu hareketi tek ayakla gerçekleştirin.
Geri3 of 5İleri

Kol genişliğinde halteri tutun ve gövdenizi zemine paralel olacak şekilde indirin. Dizlerinizi kırılmış olmalı ve art sıltınız da eğimli. Kürek kemiklerinizi sıkıştırın ve barı üst karın kaslarınıza doğru çekin. Durun ve barı aşağı indirin. Hedefiniz totalde 30 tekrar. İlk setinizde 10-12 yapabileceğiniz bir ağırlık seçin ancak 1-2 kalana kadar yapamazsınız durun. 20 saniye dinlenin. 1 kalana kadar yapabildiğiniz kadar çok tekrarlayın. Tüm 30 tekrarı bitirene kadar bu şekilde devam edin.
Geri4 of 5İleri

Kablo makinesine tutacağı göğüs hizasına gelecek şekilde tutturun. Tutacağı iki elinizle göğsünüzün önünde tutun. Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Kablo tam gerilene kadar makineden uzaklaşın. Kollarınız düz durana kadar kabloları önünüzde çekin. 2 saniye durun ve tekrar göğsünüze çekin. 6-8 tekrar gerçekleştirdikten sonra solunuza dönün ve tekrarlayın. Aralarda 60 saniye dinlenecek şekilde 3 set gerçekleştirin.
Geri5 of 5İleri


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net