IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2016, 17:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göğüs kası büyütme




(Pektoral implantlar)

Bu girişim genellikle göğüslerinin daha atletik ve kaslı görünümünü isteyen erkekler tarafından tercih edilmektedir.

Göğüs kası büyütmeyi düşünüyorsanız
Burada yazılanlar bu girişimin ne zaman yardımcı olabileceği, nasıl uygulandığı ve ne tür sonuçlar bekleyebileceğiniz hakkında temel bir bilgi verecektir. Burada yazılanlar tüm sorularınıza yanıt veremez, çünkü büyük bir çoğunluğu kişiye özgüdür. Lütfen anlamadığınız konular hakkında doktorunuza danışınız.

Göğüs kası büyütmeye en uygun adaylar
Bu girişime en uygun adaylar bu tür bir estetik kaygıları olan ve herhangi bir sağlık sorunları bulunmayan erkeklerdir.

Göğüs kası büyütme, görünümünüzü ve kendinize güveninizi artırabilir. Ancak idealinizi kazanmanızı veya insanların size farklı davranmalarını sağlayamayabilir. Cerrahiye karar vermeden önce beklentilerinizin neler olduğunu dikkatlice düşünün ve doktorunuzla tartışın.

Her cerrahide belirsizlik ve risk vardır
Ameliyat sonuçları genellikle olumludur. Ancak her zaman cerrahiye ilişkin riskler vardır ve bu girişime özgü komplikasyonları taşır.

Ameliyat sonrası enfeksiyon ve kan pıhtılaşması gibi komplikasyonlara çok ender rastlanır. Enfeksiyon, drenaj ve antibiyotiklerle tedavi edilebilir, ancak hastanede kalma sürenizi uzatabilir. Kan pıhtılaşması riskinizi ameliyattan sonra mümkün olan en kısa sürede ayağa kalkarak en aza indirebilirsiniz. Belirgin izlerle sonuçlanan kötü yara iyileşmesi, ikinci bir cerrahi girişimi gerektirebilir. Sigara içenler bu alışkanlıklarını kesmelidirler, çünkü sigara komplikasyon riskini arttırır ve iyileşmeyi geciktirir. Özellikle ne zaman ve nasıl fiziksel aktivitede bulunacağınız konusunda olmak üzere doktorunuzun önerilerine sıkı sıkıya uyarak komplikasyon riskinizi azaltabilirsiniz.

Ameliyatınızın planlanması
Doktorunuz ilk konsültasyonda sağlık durumunuzu ve göğüs kafesinizin durumunu değerlendirecektir. Bu ameliyatta göğüs bölgesinde göğüs kaslarının şeklini taklit eden içi silikon jel dolu veya implantlar yerleştirilmektedir. Doktorunuz gerekli ölçümleri yaparak size uygun protezin hangisi olacağını ve büyüklüğünün ne kadar olacağını bildirecektir. Doktorunuza sigara içip içmediğinizi ve bitkisel ve doğal kaynaklı olanlar da dahil herhangi bir ilaç kullanıp kullanmadığınızı bildirmelisiniz.

Ameliyatınıza hazırlanmak
Yemeniz, içmeniz, sigara kullanımı, belirli vitamin ve ilaçların alınıp alınmaması ile ilgili olarak doktorunuz size özgü önerilerde bulunacaktır.

Eğer sigara içiyorsanız en azından ameliyattan bir iki hafta öncesinden başlayıp ameliyattan bir iki hafta sonrasına kadar içmemeyi planlamalısınız. Soğuk algınlığı veya herhangi bir tür enfeksiyona yakalanırsanız ameliyatınız büyük bir olasılıkla ertelenecektir.

Ameliyat sonrası sizi eve götürebilecek ve hastaneyi terk ettikten sonraki ilk bir iki gün gerektiğinde size yardımcı olabilecek birine gereksiniminiz olacaktır.

Ameliyatınız nerede gerçekleştirilecek
Bu tür ameliyatlar hastanede gerçekleştirilir.

Anestezi türü
Genellikle genel anestezi tercih edilmektedir.

Ameliyat
İmplantları yerleştirmek için genellikle koltuk altından girilir. Göğüs kasının altında implantın yerleştirileceği bir cep oluşturulur. İmplant bu cebe yerleştirildikten sonra insizyonlar bir iki dikişle kapatılır. İnsizyon hatlarına küçük pansumanlar ve tüm göğüs bölgesine bandajlar uygulanabilir.

Ameliyatınızdan sonra
Bir iki gün göğüs bölgenizde dolgunluk ve gerginlik ve kol hareketleri sırasında bir miktar rahatsızlık hissetmeniz normaldir. Bu belirtiler genellikle bir iki hafta içinde giderek azalacak ve sona erecektir. Bu süre içinde kollarınızı başınızın üstüne kaldırmamanız ve ağır hareketlerde bulunmamanız istenebilir.


aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
göğüs kası büyütme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göğüs Büyütme Lcia Sağlık Köşesi 0 23 Şubat 2015 17:12
Göğüs büyütme ameliyatı Ecrin Sağlık Köşesi 0 12 Ekim 2014 01:51
Göğüs Büyütme Makyajı Nedir? Göğüs Büyütme Makyajı Nasıl Yapılır? Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Mayıs 2014 18:29
Göğüs Büyütme Ameliyatları Lucifer Kadın Sağlığı 0 09 Aralık 2011 18:32