IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2016, 20:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğal yollarla hamile kalma yöntemleri nelerdir




Doğal yollarla hamile kalma yöntemleri nelerdir

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Birgül Karakoç, Bebek sağlığının anne karnında başladığını belirterek doğal yollarla hamile kalmanın yollarını sizler için paylaştı Anne ve baba olmak hayatınızda yaşayabileceğiniz en harika duygulardan biridir. Bu harika olaya ilk adımınız yani hamile kalmanız, sizin hayatınızı birçok yönden değiştirecektir. Bir bebek dünyaya getirmek hastanede bebeğinizi kucaklamak en güzel duygulardan biridir. Eğer hamile kalmayı planlıyorsanız ruhen ve bedenen kendinizi buna hazırlayabilirsiniz. Doğumda bebeğinize kavuşma düşüncesi tüm zorlukları geride bıraktırır. Hamile kalmadan önce yapacağınız birtakım değişiklerle hem hamile kalma olasılığınızı arttırırsınız hem de sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıklı bir bebek doğurma şansınızı yükseltmiş olursunuz.

HAMİLE KALMA ŞANSINIZI ARTTIRMANIZ MÜMKÜN

Anne-baba olma yolculuğunuza başlamak heyecan vericidir. Hamile kalmaya çalışan çiftlerin %85’inin denemeye başladıktan sonraki altı ay içinde hamile kalacağı beklenebilir.



DOĞAL YOLLARDAN HAMİLE KALMA ŞANSINIZI İYİLEŞTİRMENİN İKİ ÖNEMLİ YOLU VARDIR;


Hamilelik pencerenizi öğrenin ve yumurtlamadan bir ya da iki gün önce cinsel ilişkiye girin. Erkeğin düzenli olarak boşalması (her 2-3 günde bir) spermin kalitesini ve hareketliliğini iyileştirecektir. Bu, adet ile yumurtlama arasındaki dönemde olmalıdır. Sağlığınızı, diyetinizi ve yaşam tarzınızı iyileştirin – her iki eş için de.



HAMİLELİK ÖNCESİ SAĞLIKLI YAŞAM TARZI;

Bebek için denemelere başlamadan önce anne / baba adaylarının yaşam tarzınızı ve sağlığınızı gözden geçirmesi gerekir. Sigara ve alkol, hamilelikte hem annenin hem de bebeğin sağlığını olumsuz etkilemektedir. Sigaranın bilinen en yaygın zararlarını; düşük doğum ağırlığı, erken doğum, enfeksiyonlara sık yakalanma olarak sayabiliriz. Ayrıca “ani bebek ölümü sendromu”, sigara içen annelerin bebeklerinde iki kat daha fazla görülmektedir. Bu konulara gereken özeni gösterin, sağlığınız ihmaller zincirine karışmasın.



DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALMAK İÇİN ÖNERİLER Sağlıklı yiyecekler yediğinizden emin olun, Sağlıklı kiloyu koruyun, Sigarayı ve uyuşturucuyu bırakın, Alkolü ölçülü olarak kullanın, Düzenli olarak egzersiz yapın. Yukarıdaki başlıklara ilave olarak ayrıca kadınlar; Günde 0,4 mg folik asit almalıdır. Hamilelik öncesi sağlıklarının en iyi durumda olduğundan emin olmak üzere antenatal tarama yaptırmak için doktorlarını ziyaret etmelidir.

Bu tarama rubella (kızamıkçık), ve varicella (suçiçeği) kontrolleri, kan grubu, antikorlar ve RH faktörü, hepatit B ve hepatit C, HIV, frengi ve tam kan sayımı dâhil çeşitli kan testlerini içerebilir. Son iki yıl içinde normal sonuçlar veren bir pap smear testi ve göğüs kontrolü olduklarından emin olmak üzere doktorlarıyla görüşmelidir. Doktorunuzla beraber kullandığınız ilaçları ve onların hamilelik üzerindeki etkilerini gözden geçirin. Diş hekimi kontrollerinizi ihmal etmeyin.



aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
doğal yollarla hamile kalma yöntemleri nelerdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşlara göre hamile kalma olasılığı Desmont Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Ocak 2015 20:42
Doğal Yollarla Saç Rengi Açmak Desmont Saç Modelleri ve Bakımı 1 15 Ocak 2015 01:00
Kırışıklıklarla Doğal Yollarla Savaşın! Desmont Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2014 23:14
Doğal Yollarla Ödem Tedavisi Liaaa Alternatif Tıp 0 23 Mart 2012 18:03
Neden doğal yollarla zayıflamak gerekiyor aLya Ah Kadınlar 0 13 Ekim 2011 12:05