IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Çocuk Sağlığı (https://www.ircforumlari.net/cocuk-sagligi/)
-   -   Çocuk sahibi olmak için daha az patates yiyin! (https://www.ircforumlari.net/cocuk-sagligi/794623-cocuk-sahibi-olmak-icin-daha-az-patates-yiyin.html)

Funda 02 Mayıs 2018 04:17

Çocuk sahibi olmak için daha az patates yiyin!
 
Yakın zamanda yapılan bir araştırmada, günlük hayatta oldukça sık tükettiğimiz bazı besinlerin sperm kalitesini düşürdüğü ve çocuk sahibi olma şansını azalttığı ortaya çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Daha önce yapılan araştırmalaı inceleyen uzmanlar, beslenme ve semen sağlığı arasında doğrudan bir bağlantı olduğunu buldu. Baba olmak istiyorsanız yediğiniz şeylere özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.
Araştırmaya göre bolca balık, kümes hayvanları, meyve ve az yağlı süt ürünleri tüketen erkekler çocuk sahibi olmak konusunda oldukça şanslı. Çünkü İspanyol araştırmacılar omega-3 yağ asitleri, çinko ve D vitamini bakımından zengin bir diyetin sperm kalitesini arttırdığını söylüyor. E vitamini, C vitamini, selenyum ve folat da oldukça faydalı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Buna karşın Rovira i Virgili Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, alkol, kafein, kırmızı et ve işlenmiş etlerin çocuk sahibi olma şansını azalttığı ortaya çıktı. Patates ve peynir de sperm kalitesini negatif yönde etkiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net