IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2019, 23:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Prostat Masajı Nedir




Prostat Masajı Nedir





Prostat masajı, prostat bezini sağlıklı yararlar için hafifçe dokunulduğu bir tür masajdır. Erkeklerin üreme sistemlerinin yanı sıra her iki cinsiyetin idrar yollarına ve erkekleri etkileyen genel sağlık konularıyla ilgilenen androlojiye de odaklanan ürolojinin bir yönü olarak sık sık bahsedilir. Prostat masajının yenilenen cinsel işlev ve prostata özel bazı durumlardan kurtulma gibi bildirilmiş birçok yararı vardır.

İşlem tıbbi bir ortamda ön sevişme veya tekil bir etkinlik olarak yürütülebilir. İşlem sırasında, özel bir prostat masaj aleti anüse 10-12 santim yerleştirilir. Özel ekipman mevcut değilse bazen parmak da kullanılabilir ama araştırmalar gösteriyor ki parmaklar bölgeye ulaşamayacak kadar kısa olabilir. birçok durumda, anüs ve masaj aleti iyice kayganlaştırılıp süreç kişi için daha rahat hale getirilir.

Prostat bezinin dokuları aşırı derecede duyarlıdır, prostat masajı sırasında hafif hafif dokunulan ve uyarılan da bu dokulardır. Masaj aleti, birçok erkekte kivi meyvesi boyutunda olan prostatın yerini tespit eder. Prostatla dolaysız temas, birçok erkeğin zevkli bulacağı yoğun bir his yaratır. Bu masajı hafifçe ve dikkatle prostatın etrafında hareket ettirmek en yaygın prostat masaj tekniğidir çünkü daha fazla his uyandırıp çeşitli cinsel sorunları ve üreme sistemi sorunlarını çözümlemede yardımcı olabilir.

Prostat masajının yararları arasında cinsel hissin artması, iktidarsızlığın ve sertleşme bozukluğunun üstesinden gelinmesi bulunur. Pelvik bölgeden geçen kan akışı engellenebilir, prostat masajı kanın yeniden akması için ideal bir yoldur. Bunun hastanın cinsel yaşamında çarpıcı etkisi olabilir ve uzun süreli ereksiyonlar, daha zevkli orgazmlar ve daha uzun cinsel kuvvetle sonuçlanabilir.


Prostat masajı, prostat iltihabı olan kişiler için de yararlı olabilir. Prostat iltihabı (prostatit), prostat bezi keselerinde gelişen ve çoğalan bakterilerden kaynaklanan prostat ihtihaplanmasıdır. Bu yüksek ölüde rahatsız durumun sıklıkla şiddetli ağrısı prostat masajıyla hafifletilebilir.

Prostat kanseri teşhisi konulan erkekler de prostat masajından yararlanabilir. Prostata ve prostattan dolaşım prostat masajıyla teşvik edilebilir, böylece bölgeye çok gerekli olan besinler, oksijen ve temiz kan sağlanabilir. Ayrıca bakterilerin yok edilmesine yardımcı olabilir, bu da prostat kanserini önlemeye yardımcı olur.

Kaydedilmiş birkaç masaj riski vardır. Bunlar olası hemoraj (kanama), hemoroit (basur) ve bölgenin dokularında ihtihaplanma olan selülittir. Tıbbi uzmanlar, hastalara prostat masajı yaptırmanın veya kendi kendilerine yapmanın en iyi yolları hakkında doktorlarına danışmalarını öneriyorlar


Alinti

__________________
Al Beyin Kafana Sokarsın
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
prostat masajı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Prostat Orgazmı Nedir? Chen Cinsel Sağlık 0 08 Temmuz 2019 23:27
İyi Huylu Prostat Büyümesi Nedir PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 08 Haziran 2019 11:22
Prostat bezi nedir Ne İşe Yarar.? Ecrin Erkek Sağlığı 0 23 Ekim 2011 12:32
Prostat Kanseri Nedir? Nasıl Tedavi Edilir? KarakıZ Erkek Sağlığı 0 30 Ağustos 2011 00:04
Prostat Büyümesi (BPH) Nedir? KarakıZ Erkek Sağlığı 0 30 Ağustos 2011 00:01