IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Esmâ-Ül Hüsnâ (https://www.ircforumlari.net/esma-ul-husna/)
-   -   MALİKEL-MÜLK esması ebced değeri ve zikrinin faydaları (https://www.ircforumlari.net/esma-ul-husna/694411-malikel-mulk-esmasi-ebced-degeri-ve-zikrinin-faydalari.html)

Flora 04 Haziran 2015 13:15

MALİKEL-MÜLK esması ebced değeri ve zikrinin faydaları
 
MALİKEL-MÜLK esması ve zikrinin faydaları

MALİKEL-MÜLK :
Mülkün ebedi ve tek sahibi.Mülkinde dilediği gibi tasarruf eden,dilediğini öldüren,dilediğini yaşatan,dilediği gibi var eden,dilediğini yok eden; iradesine hiç bir şeyin ve hiç bir kimsenin müdahalesi söz konusu olmayan.

Ebced değeri ve zikir saati:MALİKEL-MÜLK isminin zikri(212) adettir.Zikir saati Utarit; zikir günü Çarşamba’dır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

EL-MALİKEL-MÜLK isminin zikrine,belirtilen miktarda devam eden kimse karada,denizde ve havada her türlü kaza,bela ve felaketlerden korunur.
Büyük yetki sahiplerinin, bu ismin zikrine devam etmeleri,saltanatlarının devamı için gereklidir.Böyle yaptıkları takdirde başarılı olabilirler.
“Melik” aynı zamanda sultan,padişah,hükümdarlar vs.gibi anlamlarına geldiği için, bu ismin zikrine devam edenler,kendilerinde başkalarınında hissettiği büyük bir güç hissedip nüfuz temin ederler saygınlık kazanırlar.
Bu ismin zikrine devam edenlerin içi ve dışı sağlık ve güzelliklere kavuşur.
Tenha bir yere tertemiz bir abdest alarak çekilip (14641) defa “YA MELİK” ismiyle zikredip arkasından samimi bir şekilde Allah Teala’ya dua eden kimsenin, yüce Allah , istek ve ihtiyaçlarını karşılar,sıkıntılarını giderir.
Özellikle dünyevi konulardan dolayı sıkıntı ve bunalımda olan ve başka da yapacak bir şeyi olmayan kimseler, akşam namazına 45 dakika kala yani tam keharet vakti girdiğinde (100) defa “Melik-i Muktedirsin Allahım! Bana yardım et ” diye dua ederse ve isteğini de Allah’a bildirirse sıkıntısı gider ve rahat ve huzura kavuşur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net