IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Esrarengiz Olaylar (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/)
-   -   annesınden ıkı kez dogdu (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/349155-annesinden-iki-kez-dogdu.html)

Candy 18 Ağustos 2010 12:07

annesınden ıkı kez dogdu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

6 aylık hamile kadının karnındaki bebeğin vücudunda tümör olduğu anlaşıldı. Bebek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkarılarak ameliyat edildi ve tekrar rahmine kondu. 10 hafta sonra yeniden doğdu.


6 aylık hamile olan Amerikalı Keri McCartney’in karnındaki bebeğin vücudunda tümör olduğu anlaşıldı. Bebek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne karnından çıkarılarak ameliyat edildi ve tekrar rahmin içine kondu. 10 hafta sonra kız bebek sağlıklı şekilde doğdu

Tıp tarihinde bir ilk yaşandı

Amerika’da Macie Hope McCartney isimli bebek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki kez doğarak tıp tarihine geçti. Annesi Keri McCartney[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk kez gebeliğinin 6’ncı ayında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ardından da bu olaydan 10 hafta sonra doğan Macie’nin hikayesini şöyle anlattı: “6 aylık hamileyken cinsiyetin belirlenmesi için ultrasona girdiğimde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bebeğimde greyfurt büyüklüğünde bir tümör saptandı. Doktorlar tümörün iyi huylu olduğunu söyledi.”

Rahim açıldı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar dikildi Keri McCartney[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Tümör alınmadığı takdirde kan pıhtılaşması yaratıp kalp krizine yol açabileceği belirtildi. Doktorlar acil ameliyata karar verdi. Karnım yarılarak rahmim dışarı çıkarıldı. Macie’nin yüzde 80’i dışarıdayken ameliyat yapıldı. 20 dakikada vücudundaki tümör alındı ve sonra da rahim sızdırmaz bir şekilde dikildi. Karnımda 10 hafta daha kalan kızım Macie sağlıklı bir şekilde doğdu” dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net