IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2010, 16:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölülerle iletişime geçme (Necromonicon)




NECROMANCY

Ölülerle İletişime Geçme Sanatı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pek çok sihir kitabında seanslar kanallar ve benzeri medyumluk kaynaklarında ölmüş insanlarla iletişime geçmenin yolları ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır.Ama gerçekte astraldeki bir ruhu davet etmek bu kadar zor değildir.

Astralde bir çok ''kayıp ruh'' vardır.Eğer siz yeterince hazırsanız başka bir yaşamda olan onlarla iletişim kurabilirsiniz.

Ölmüş insanlar artık ''ruh''turlar.Bu daha zayıf bir kademedir.Onlar ne demonlar ne de melekler kadar güçlüdürler tabiki yaşayan bir insanın ruhunu ele geçirmedikleri sürece.

Astral bu ruhlar için çoğu zaman yalnız kaldıkları bir yerdir ve bu ruhlar sıklıkla yaşayanların dünyası ile iletişime geçmek isterler.Hayaletler-eski evlerde görülen ve hissedilen- (sıklıkla orada ölen insanın hayaleti) öldükten sonra sevdiklerinin ve aile üyelerinin bir parçası değillerdir artık ama bu hayaletler çoğu zaman kendi evlerinde işyerlerinde görülmeye devam ederler.

Özellikle vefat etmiş kimsenin yaşarken bitiremediği bir işi varsa -yaşamı beklenmedik bir biçimde sonlanmışsa örneğin bir cinayet gibi-ölü rahat edemez.Sıklıklada vefat etmiş kimse niyetini belli etmek için bir takım hareketlere başvurur.Kendiliğinden kaybolan objeler elektiriklerin kendi kendine açılıp kapanması vb.

İLETİŞİM NASIL KURULUR?

Bir ölüyü davet transa geçebileceğiniz her yerde yapılabilir.Tarot kartları iletişim kurmak için kullanılabilir.Bunun yanında Cadı Tahtası (Oujia Board) ve Sarkaç'ta ruhlarla iletişime geçmek için kullanılabilir.Eğer bir grup halinde davet gerçeleştiriliyorsa tüm grup üyelerinin birbirleriyle uyumlu ve ciddi olmaları gerekmektedir.Gruptan bir üye medyum rolünü üstlenir.

1-Ruh ile iletişime en yakın olan insan kartları karıştırır.Ruh ile iletişim için konsantre olur ve davet edilecek kişi hakkında bilgiler verir.Ve sonra medyum kartları okumaya başlar.Aynı şekilde Cadı Tahtası ile çalışılırken de medyum çağırdığı ruhun görüneceği yerin tam karşısına oturmalıdır.Ölen kişinin kişisel eşyaları bu işte deneyimsiz olanlar ve kanalları daha açılamamış olanlar için yardımcı olmak açısından yararlıdırlar.

2-Genellikle medyum rolünü oynayan kanalları en açık olan kimse ruhun varlığını herkesten önce hisseder.Medyum rolünü üstlenen kişi ruh ile konuşmaya başlar.Ve konuşma tamamlandığında ruhu direkt olarak göndermelidir.Medyum kesinlikle ruhu bulunduğu yere bağlamamalı ve bundan özellikle kaçınmalıdır.

Bunun yanında ruhlarla iletişime geçmek için sarkaç da kullanılabilir.Fakat daha önce medyumun sarkaçlar ile çalışmış olması gerekmektedir bu yöntemi kullanabilmesi için.Medyum alanda bulunan ruha sorular sormaya başlar ve eğer sarkaç ''Evet'' yanıtını verirse devam eder ya da iletişim kurabilmek için Cadı Tahtasını dener.

İnsan ruhlarını davet etmek kolaydır.Onlar demonlar kadar enerjiye sahip değildirler.Onların enerjisi yalnızca bedenlerinize girdiklerinde hissedilebilir.Öbür yandan demonların saçtığı enerji cildinizin davet ritüelinden günler sonrasında bile karıncalanmasına neden olabilir.

Ruhlara cevap vermek istemedikleri sorularda kesinlikle baskı yapmayın.Auranıza kötü titreşimler gönderebilir astral çalışmalarınızı kötü şekilde etkiler ve sizin diğer ruhlarla iletişime geçmenize engel olabilirler.

Ses meditasyonu güçlü bir zihin ve ruh için temel zorunluluktur.Bu meditasyon size astralde herhangi bir ruhu davet ederken istenmeyen enerjileri ve varlıkları uzak tutmanızda da yardımcı olur.Unutmayın bazı ruhlar korkuyla beslenirler bazıları eğitilimemiş zihinlere girerler!

Korkak kolayca etkilenen bir takım histerileri olandayanıksız insanların kesinlikle bu seanslara girmemeleri gerekmektedir.Buradaki temel zorunluluk soğukkanlı olmak ve sükuneti seansın sonuna kadar muhafaza etmektir.Medyum burada kontrolü elinde bulunduran insan olmalıdır her zaman.

Ölmüş insanların ruhlarıyla iletişime geçerken unutmamamız gereken bir diğer husus onlar öldükten sonra da ölmeden önceki insanlardır.Yani aynı huylaraaynı düşüncelere sahiptirler.Kişilikleri değişmez.Bu da bizim bu yaşantımızda ruhani yönden gelişmek zorunda olmamaızın nedenlerinden biridir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Ağustos 2010, 16:56   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ölülerle iletişime geçme (Necromonicon)




Gerçekten çağırılabiliniyor mu? Öyle birşey olsa ilk çağıracağım insan Atatürk olurdu. =(

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Ağustos 2010, 17:01   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ölülerle iletişime geçme (Necromonicon)




öyle bir var sayim var deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum acikcasi

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gecme, iletişime, necromonicon, ölülerle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ölülerle Birlikte Yaşayan İnsanlar...Endonezya'da. Düş Esrarengiz Olaylar 2 31 Ekim 2013 13:00
Ölülerle Raks Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 16 Şubat 2011 14:22
ipb'den vb'ye geçme taytopcuoglu vBulletin Sorunları ve Çözümleri 1 21 Mart 2009 15:32