IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By bubbleoops

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2011, 19:04   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzaylılarla "Chat" yaptığını söylüyor




"UFO'cu işadamı Uzaylılarla "chat" yapmış"




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Denizli'de uzay bilimlerine olan ilgisi nedeniyle 'UFO'cu' işadamı olarak tanınan Osman Nuri Sözkesen, 1.5 yıl önce Denizli'de bulunan UFO Müzesi'ni ziyaret ettiği iddia edilen 'Miganu Galaksisi Sitiyna' gezegeninden Mehmet Duhan Mel ile internet ortamında mesajlaştığını iddia etti.

Yerel bir televizyonda programa katılan işadamı Osman Nuri Sözkesen, jandarmanın da soruşturma yaptığı, ilginç ziyaret olayından sonra uzaylı Mehmet Duhan Mel'in müzedeki deftere hotmail adresini bıraktığını, kendisinin de bu adrese mail attığını ileri sürdü.

Mel'in bıraktığı mail adresine, Türkçe "Sen dünyalısın, bizi kandırıyorsun" diye yazdığı bir elektronik posta attığını belirten Sözkesen, daha sonra bu adresi merkezi İstanbul'da bulunan Sirius Uzay Bilimleri Derneği Başkanı Haktan Akdoğan'a gönderdiğini, Haktan Akdoğan'ın Mel ile iletişim kurmayı başardığını söyledi.Kaynakwh webhatti.com:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Programda endirekt yollarla uzaylılarla iletişim halinde olduğunu söyleyen Nuri Sözkesen, bu yolların neler olduğunu açıklamadı.

Sözkesen, 1.4 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen bambaşka bir galaksiye ait olduğunu söyleyen uzaylı Mel'in, müzedeki tüm materyalleri bir bir incelediğini belirtti.

Sözkesen, şöyle konuştu:

"Bu haber ilk defa basına yansıdığı zaman, hiçkimse bana inanmadı. Herkes bunun bir reklam malzemesi olduğunu iddia etti. Ama işin aslı böyle değil.

Bu olaya şahit olan iki güvenlik görevlisi ve Ege Üniversitesi'nden gelen, o anda müzeyi ziyaret etmekte olan karı - koca iki profesör var.

Uzaylı bir süre dolaşıp, bilgi topladıktan sonra müzede bulunan anı defterine görüşlerini, müzeyi çok beğendiğini yazmış ve kendimi evinde gibi hissettiğini yazmış.

Daha sonra güvenlik görevlilerimizin yanına gelerek iletişim bilgilerini doldurmuş. Güvenlik görevlilerimiz Mel'in simsiyah gözlerini görünce paniğe kapılmış. Ve daha sonra uzaylı kaçmaya başlayınca diğer arkadaşlarımız uzaylıyı kovalamaya başlamış. Ve uzaylı, yolun karşısına geçerek ortadan kaybolmuş."

Firmasının İzmir Karayolu üzerinde bulunan satış mağazasına dünyanın dördüncü UFO Müzesi'ni açan Sözkesen, kurdukları müzenin icatlar konusunda kendisine ilham verdiğini vurgulayarak, "Oraya her gidişimde yeni bir şeyler keşfediyorum. Yenilikçi olmak istiyorum, icatlar yapmak istiyorum diyen herkese, UFO Müzesi'ni gezmesini tavsiye ediyorum.

Burası onlar için de ilham kaynağı olabilir. Dünya dışındaki zeki yaşamın, medeniyetlerin, teknolojik anlamda nelerle uğraştığını, neler yaptığını anlamak için UFO Müzesi büyük avantaj sağlıyor" diye konuştu.

Uzay yolculuğu yapmak için Virgin Galactic şirketine başvuruda bulunan, Sirius Uzay Bilimleri Derneği'nin çalışmalarına destek veren, Hazreti Muhammed'in Mirac'a uzay aracıyla çıktığını ileri süren Sözkesen, geçen yıl Almanya'da yapılan Heimtex Fuarı'nda da firmasının ürünlerini uzaylı kostümü giyerek tanıtmıştı.

2006 yılının Ekim ayında meydana geldiği ileri sürülen olayda UFO Müzesi'nin ve satış mağazasının 3 görevlisi müzeyi uzaylı bir kişinin ziyaret ettiğini ileri sürmüş, yetkililer jandarmaya başvurmuş jandarma olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Kaynakwh webhatti.com:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İddiaya göre uzaylı Mehmet Duhan Mel, müzeyi gezdikten sonra ziyaretçi defterine adını Mehmet Duhan Mel, adresini "Miganu Galaksisi Sitiyna Gezegeni Lamoon" olarak doldurup, Türkçe 'Gerçekten hakkımızda güzel bir galeri hazırlamışsınız. Size teşekkür etmek isterdim. Burada daha fazla kalamayacağım.

2002 yılındaki Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının şahit olduğu göktaşı olayında da emri ben verdim. Gezegeninizi uzaktan izliyoruz. Ben onlardan sadece bir tanesiyim. Başarılarınızın devamını dilerim" yazmıştı.

Yazının altında da ne olduğu anlaşılamayan bir alfabe kullanarak başka notlar bırakılmıştı.

Ramazan Tuna, Sait Kızılhan ve Halil İbrahim Gökçe'nin ifadelerine göre 1.55 - 160 boylarında ve sürekli kafasını sallayan, gözleri tamamen siyah ve gözbebeği ve beyaz bölümü olmayan ziyaretçi, müzeyi gezdikten sonra koşarak müzeden çıkmış ve 35 metrelik Denizli - İzmir Karayolu'nu 3 adımda, akan trafiği elinin avucunu öne getirip, keserek geçtiği öne sürülmüştü.

alıntıdır

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Eylül 2011, 09:47   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uzaylılarla "Chat" yaptığını söylüyor




sev.şebiliyor muymuş bunlar acaba.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Eylül 2011, 22:41   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uzaylılarla "Chat" yaptığını söylüyor




@2 chat yaparken sevişiyor olmalı ki soruyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
chat, söylüyor, uzaylılarla, yaptığını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık