IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Afrodit

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2011, 00:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kader mi Tesadüf mü?




Kader ve Tesadüf iç içe geçmiş gibidir.


Bir mimar güzel bir apartman yapıyormuş. Evin üst katında göl manzaralı bir daireyi ailesi için ayırmış. Eşi gider gelir dairenin bitmesini beklermiş. Kadın evi o kadar çok sevmiş ki; Tülünü, perdesini, halısını erkenden almış. Mobilya ısmarlamış. " Acaba bu evde yaşamak nasip olacak mı?" diyormuş arkadaşlarına. Evin bitimine yakın kadın kanser teşhisi ile hastaneye yatmış. Bir ay içinde eve taşınamadan vefat etmiş. Mimar, karısının yattığı hastanede bir hemşireyi beğenmiş ve karısının vefatından kısa bir süre sonra onunla evlenmiş.


Bu arada ev bitmiş. Yeni evliler eve taşınmış.
Mutlulukları kısa sürmüş, çünkü Mimarın işleri birdenbire bozulmuş ve diğer gayrimenkulleri ile birlikte evi de satmak zorunda kalmış..
Evi satın alan adamın karısı bu hikayeyi duyunca çok üzülmüş 4 yıl oturduğu o evde bir türlü huzurlu olmamış. 4 yıl sonunda evi alanların da işleri birdenbire bozulmuş. Onlar da evi satmak zorunda kalmışlar.
O ev 2 kez daha ev sahiplerinin işlerinin birdenbire bozulması yüzündenen el değiştirmiş.


Evi mimardan alanlar bizdik. Çok beyenerek oturduğumuz evde nedense bir türlü huzur bulamadık. Eşimin işleri birden bozulmuş, o evi satıp başka bir yere gidince de düzelmişti. Bizden sonra iki kez daha satılan ev son duyduğuma göre tekrar satılıyormuş.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ünlü Amerika'lı aktör James Dean bir araba kazasında vefat etti. Arabayı hurdacıya götüren tamircinin araba ayağına düştü ve sakatlandı. Arabanın motoru sağlamdı. Bir doktor satın aldı. Kısa bir süre sonra araba kazasında öldü. Doktorun kardeşi motorun sergilendiği salonda çıkan yangında öldü. Yıllar sonra motor ve kaporta yeniden sergilendi. Serginin olduğu İlk gece araç seyircinin üzerine düştü ve seyirci yaralandı.

Amerika'lı aktör Antony Hopkins George Feifer isimli yazarın bir kitabını bulamıyordu.Yazardan rica etti. Yazar kitabı iki hafta sonra buluştuklarında getireceğini söyledi. O gün metroya binen aktör, yanındaki koltukta kitabın unutulduğunu gördü. İki hafta sonra yazarla buluştuğunda kitabın yazardan çalınan özel basımı olduğunu öğrendi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Güney Afrika'da iş adamları konferansında konuşma yapan Daniel Toit " Hayat beklenmedik zamanda beklenmedik şekilde sona erebilir." diyerek sözlerini bitirdi. Kürsüden inerken ağzına attığı şekerin boğazına kaçması sonucu öldü.


İngiltere'nin Bristol limanı açıklarında bir şilep battı. Yalnızca Hugg Williams adlı bir yolcu kurtuldu. 30 yıl sonra aynı yerde bir kaza daha oldu. Bu sefer 60 mürettebattan sadece Hugg Williams adlı ikinci kaptan kurtuldu. 25 yıl sonra aynı yerde bir kaza daha oldu ve kurtulan tek yolcunun adı Hugg Williams'dı.


Amerika'da Eureka isimli bir kasabada emekli bir demir yolu işçisi köprüde yürürken fenalaşıp öldü. İki yıl sonra oğlu Hiram aynı köprüde başına kalas düşmesi sonucu öldü. 6 yıl sonra Hiram'ın oğlu Davit aynı köprüde araba kazasında öldü.

1898 yılında gazeteci yazar Morgan Robinson, " Titan " adlı bir kitap yazdı. Kitapda büyük bir yolcu gemisi okyanusta bir buz dağına çarpıyordu. 14 yıl sonra Titanik bir buz dağına çarparak battı.


1977 yılında İtalya'da Floransa yakınlarında bir kadın, kocasının kendisini aldattığını öğrenince evin çatısına çıkıp kendini aşağıya attı. O sırada eve gelen koca, karısının üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kadın bir kaç sıyrıkla kurtuldu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kader,


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acı tesadüf ! Feronia Haber Arşivi 4 08 Kasım 2009 13:25